- 30 Haziran 2013
- 21.739
- 1
- 17.644
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.861
takvımın hayırlı olsun canımBen şimdi ekim doguracaklarlami gorusecem sen gorusuyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takvımın hayırlı olsun canımBen şimdi ekim doguracaklarlami gorusecem sen gorusuyormusun
Sagol canim simdi ekim 2015 anneleriyle yazisiyorumda herkes bulanti kusmalardan bahsediyor.cikaran cikarana:))takvımın hayırlı olsun canım
masallah kusun kusun :)Sagol canim simdi ekim 2015 anneleriyle yazisiyorumda herkes bulanti kusmalardan bahsediyor.cikaran cikarana:))
temmuz anneleri topiğindeyim evt canımsende ekime gir vardır oyle topik çok şey öğrenirsin.arkadaşlar edinirsin danışısrın iyi olurBen şimdi ekim doguracaklarlami gorusecem sen gorusuyormusun
o kedicik napıyo öyle:)takvımın hayırlı olsun canım
YERİM BEN ONU YAHHAAA SEVİYORMUUSN KEDİLERİ BEN KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORM AKŞAM GİDİNCE KUCAKLAŞIYORUZ EVLAT GİBİ YABıkmış herseyden etracina bakmio
Sevmezmiyim cok seviyorum alicam Ama esim istemioYERİM BEN ONU YAHHAAA SEVİYORMUUSN KEDİLERİ BEN KIZIMI ÇOK ÖZLÜYORM AKŞAM GİDİNCE KUCAKLAŞIYORUZ EVLAT GİBİ YA
20 21 haftaliklara 5 aylik deniyo cnmben şimdi kaç aylık hamileyim ya 21.hafta bitincemi 5 ay bitiyor
Basladim girmeye ama pek icime sinmedi simdi cok kusanlar var.yazilari okumak bile midemi bulanduriyortemmuz anneleri topiğindeyim evt canımsende ekime gir vardır oyle topik çok şey öğrenirsin.arkadaşlar edinirsin danışısrın iyi olur
Hadi bakalim hayirli haberlerHERKES DAHA CİNSİYET ÖĞRENMEDİNMİ DİYOR BANA MUAMMA OLDU YA P.TESİ RANDEVU ALDIM BAKALIM NE OLACAK
4,5-5 aylik arasiben şimdi kaç aylık hamileyim ya 21.hafta bitincemi 5 ay bitiyor
Fatmacim bugun dra gidecektin ne yaptintakvımın hayırlı olsun canım
Gittim yarin ignelere basliycamFatmacim bugun dra gidecektin ne yaptin
Hadi ya cok guzel bi haber bu.en son ne zaman olmustunGittim yarin ignelere basliycam
CANIM BİR AY SONRA GİR ETKİLENME KAYIPALR FALANDA OLUR BENİM TOPİKTE ÇOK OLDU UZUN SÜRE BAKAMDIM ÇOK ETKİLENİYOR ÜZÜLÜYORDUM.Basladim girmeye ama pek icime sinmedi simdi cok kusanlar var.yazilari okumak bile midemi bulanduriyor
Tmm canim bir ay girmeyeyim.zaten uzuntuyu kaldiramiyorum eskisi gibiCANIM BİR AY SONRA GİR ETKİLENME KAYIPALR FALANDA OLUR BENİM TOPİKTE ÇOK OLDU UZUN SÜRE BAKAMDIM ÇOK ETKİLENİYOR ÜZÜLÜYORDUM.
5 subatta olmustum 5martta oldum bilmiom yhaa yine yumurta gelismiycek sanirim dozu dusuk verdi 75ligi yarim vuruncamHadi ya cok guzel bi haber bu.en son ne zaman olmustun