- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.801
İyiyim canım çok şükür, amin inşallah hepimizin.Bunu okumak bile heycanlandirdi beni
Sükür ablacim sen nasilsin?
Allah razi olsun, Rabbim tüm dualarini kabul etsin insallah.
Allah anneciginden razi olsun ablacim, baskasinin duasinda yer alabilmek ne kadar güzel birsey.
Allah en kisa zamanda derdine derman olsun ablam, hayirlisiyla atlatirsin insallah.
Aboooo biz bunu okuyalim o da icinden geldigi gibi okusunkuzum benim annem ilkokul mezunu bunu bir ayda anca okur
canım geride yazdım da ; alıntı yapmayı unutmuşun o nedenle tekrar yazıyorum.Aboooo biz bunu okuyalim o da icinden geldigi gibi okusun
Kuzum butun testleri yaptirmadan hamile kalma bence yine de sen bilirsinya canım korkuyoz eşimde bende.. hamile kaldığımda.. eşim o kadar korkuyoki. geceleri yataktan kalktığımda hemen ışığı açıyo.
Ben bugun yarin adet olurumYOK CANIM ÖYLE OLUNCA ADET OLAMIYON YUMURTA CATLAMAMIŞ OLUYOR BU YÜZDEN YUMURTLAMA AKINTISI OLUYOR
test yapmayacakmısın kuzumBen bugun yarin adet olurum
Tefriciyeden 11 taneyi biraktim ewe gidince test alip 11i okuyup yapacam degilim ama olsun kaybedecek neyim var ki yapip yapmamak arasinda da kararsizim zaten bilmiyorum bi yap nolcak diyirum bide sanki umudum varmis gibi negatifi gormekten korkuyorumtest yapmayacakmısın kuzum
sen bilirsin canım baskı yapmış olmayalımTefriciyeden 11 taneyi biraktim ewe gidince test alip 11i okuyup yapacam degilim ama olsun kaybedecek neyim var ki yapip yapmamak arasinda da kararsizim zaten bilmiyorum bi yap nolcak diyirum bide sanki umudum varmis gibi negatifi gormekten korkuyorum
Valla gunum yok belli degil kuzum bugun 28. Gunum iste adet ne zaman gelirse artiksen bilirsin canım baskı yapmış olmayalım
istersen gününün geçmesini bekle
kızlar öğle arası beni nereye sürüklediyse rabbim oraya gittim.
izmit merkezde fevziye cami diye biyer var. oy allahım iyiki gitmisim mis gibi gül kokuyo caminin içi.. dua ettim. çok duygulandım. izmite geldiğimden beri böle bişi yaşamamıştım. çok huzur buldum...
Kizlar sizden minik bisey rica edebilir miyim
buyur canım...Kizlar sizden minik bisey rica edebilir miyim
Allah kabul etsin canim
Buyur sari sekerim :)
kizlar benim cocukluk arkadasim var nilay onun nisan ayinda atamasi yapilmasi icin bi okusak ona da ne dersinizbuyur canım...
kizlar benim cocukluk arkadasim var nilay onun nisan ayinda atamasi yapilmasi icin bi okusak ona da ne dersiniz
nilay ve benim kardeşim fatih için okuyalım.41 yasin okusak ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?