- 30 Haziran 2013
- 21.739
- 1
- 17.647
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.821
Tatlim bizimkiler bittikten sonra ebru icin okuycaz ya ondan sonra cnmmazeretim var asabiyim ben :)
haftaya olursa okurum inşallah arkadaşa
Tamam duamiz ayni ebrudan sonrA ikisi icin de 41 yasin okuyalim insallah ikisi de hayirlisiyla atanirnilay ve benim kardeşim fatih için okuyalım.
inş canım.. inşTamam duamiz ayni ebrudan sonrA ikisi icin de 41 yasin okuyalim insallah ikisi de hayirlisiyla atanir
ay ben halen öyleyim ya dr gideceğim gece uyumuyorumALLAH RAZI OLSUN CANIM ARTIK KEYFİNİ CIKARTABİLİRİM COK HUZURSUZDUM GECE HEYECANDAN UYUYAMADIM
yaprim kuzum hayalet cizgi var ama belli negatifFatma gülüm test yaptın mı? Merakla bekliyorum
Gülüm bende görüyorum silik birşey. Normalinde silikte olsa hamile diyorlar ama sen en iyisi kan testi yaptır emin olmak için. Ay Allah'ım hadi hayırlısıyla inşallah hamilesindir.yaprim kuzum hayalet cizgi var ama belli negatif
Yaptircam birazdan acile gitcez ewet silikde olsa hamilelik var oluyo ama bu erken gebelik testi acaba sonradan yumurtlamis olabilir miyim 17. Gun mu ne en son muayene oldum 8 mm vardi o mu buyudu acabaGülüm bende görüyorum silik birşey. Normalinde silikte olsa hamile diyorlar ama sen en iyisi kan testi yaptır emin olmak için. Ay Allah'ım hadi hayırlısıyla inşallah hamilesindir.
Yok kan testi negatif insallah tez zamanda adet olurum
yok canım yeterınce uzuldum artık uzulmuyorum bılıodum beklemıodum zaten elbet zamanı var henuz zamanı gelmemiş demekkiHerşeyde bir hayır vardır gülüm, demek ki henüz zamanı gelmemiş ama kavuşacaksın Allah'ın izniyle yavruna. Üzme tatlı canını, Rabbim o güzel yüzünü güldürecek meleğim.
Kuzum ne zaman gelecegim belli degil dedin ya ebrunun listesinde veririm sana bir liste daha okuycaz nilay ve fatih atanmasi icin orda da okursunBana okuma vermemişsn ablam
günaydın canım ,çok sevindim. herşeyin düzenli gider inş.Heyyy kizlar gunaydin ewet biliyorum size guzel haber veremedim ama bebek kadar guzel olmasa da guzel bi haberim var adet oldum kuzular 29. Gun oldum 5 subat son adetim 5 mart bu adetim ayy bide duzenli gelince daha bi sevindim acikcasi adet olmayacagim diye korkuyordum yarin da fakulteye arastirmaya gidicem durumun vehametine bakacaklar
Heyyy kizlar gunaydin ewet biliyorum size guzel haber veremedim ama bebek kadar guzel olmasa da guzel bi haberim var adet oldum kuzular 29. Gun oldum 5 subat son adetim 5 mart bu adetim ayy bide duzenli gelince daha bi sevindim acikcasi adet olmayacagim diye korkuyordum yarin da fakulteye arastirmaya gidicem durumun vehametine bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?