- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.841
Hadi yaay ben halen öyleyim ya dr gideceğim gece uyumuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaay ben halen öyleyim ya dr gideceğim gece uyumuyorum
amin kuzum insallah hersey guzel olur bundan sonragünaydın canım ,çok sevindim. herşeyin düzenli gider inş.
dileklerin gercek olsun insallahGünaydin kizlar
canim cok sevindim, herzaman güzel sonuclar almani diliyorum :)
Canim gunaydin.canim benim ne guzel adet olmussun.adetlerin duzene girerse daha rahat hamile kalirsin.dra git bakalim ne diyecekler.bakalim buay igneye baslayacaklarmi.canim benim hep dua edecegiz.kitapseverimin annesi umreye gidecekya sana ozel dua etsin senin baska tanidigin varsa onada soyle.ben o arkadasimin umrede yaptigi dua vesilesiyle hamile kaldigimi dysunuyorum.guzel gunler bizleri bekliyor arkadasim.sen ebru betul babamin kizida hamile kalacaksiniz insallah.icinizde ben kendimi yasim ve esimin durumundan dolayi en zor hamile kalacak olarak goruyordum ama bak hamileyim.Rabbim cok buyuk.sizinde guzel haberlerinizi alacam insallahHeyyy kizlar gunaydin ewet biliyorum size guzel haber veremedim ama bebek kadar guzel olmasa da guzel bi haberim var adet oldum kuzular 29. Gun oldum 5 subat son adetim 5 mart bu adetim ayy bide duzenli gelince daha bi sevindim acikcasi adet olmayacagim diye korkuyordum yarin da fakulteye arastirmaya gidicem durumun vehametine bakacaklar
Bakalim bence bu ay dk hapi kullanacagim sonraki ay igne olur belki artik cok da onemli degil ya dun gece hic uzulmedim bende sasirdim ama uzulmedim demekki o kadar da sallamiyorum eskisi gibi adet oluyum yeter bide kistler cikmasin basima cocuk da kalsin simdi bile yetisemiyorum hayata cok yogun cocuk olursa duzenim bozulacakCanim gunaydin.canim benim ne guzel adet olmussun.adetlerin duzene girerse daha rahat hamile kalirsin.dra git bakalim ne diyecekler.bakalim buay igneye baslayacaklarmi.canim benim hep dua edecegiz.kitapseverimin annesi umreye gidecekya sana ozel dua etsin senin baska tanidigin varsa onada soyle.ben o arkadasimin umrede yaptigi dua vesilesiyle hamile kaldigimi dysunuyorum.guzel gunler bizleri bekliyor arkadasim.sen ebru betul babamin kizida hamile kalacaksiniz insallah.icinizde ben kendimi yasim ve esimin durumundan dolayi en zor hamile kalacak olarak goruyordum ama bak hamileyim.Rabbim cok buyuk.sizinde guzel haberlerinizi alacam insallah
YA İLKİ KADAR SİTRES YAPMASAMDA OLUYOR KÖTÜ BİŞEY DERMİ NASILDIR FALANHadi ya
Evet bizde sikintili zamanlar gecirmistik esimle dusunuyoruzda iyiki o zamanlarda hamile kalmamisim.Rabbim verecegi zamani biliyor.hayirlisi olsun arkadasim.dogum kontrol hapi niye vereceklerki kistin yok.Bakalim bence bu ay dk hapi kullanacagim sonraki ay igne olur belki artik cok da onemli degil ya dun gece hic uzulmedim bende sasirdim ama uzulmedim demekki o kadar da sallamiyorum eskisi gibi adet oluyum yeter bide kistler cikmasin basima cocuk da kalsin simdi bile yetisemiyorum hayata cok yogun cocuk olursa duzenim bozulacak
Bakalim benim bir dahaki kontrolum 18 i.sen 20 hafta oldunmuYA İLKİ KADAR SİTRES YAPMASAMDA OLUYOR KÖTÜ BİŞEY DERMİ NASILDIR FALAN
Hormonlara gore verebilir yumurtaliklar polikistik ise bir ay kullanirim duzelmesi icin belki belki bi kac ay rahat birakiriz bilmiom sonuclara gore artikEvet bizde sikintili zamanlar gecirmistik esimle dusunuyoruzda iyiki o zamanlarda hamile kalmamisim.Rabbim verecegi zamani biliyor.hayirlisi olsun arkadasim.dogum kontrol hapi niye vereceklerki kistin yok.
EVT CANIM BİTİYOR BİLE MAŞALLAH PAZAR 21.HAFTAMA GİRCEM SENDE YAPSANA HAMİLE TAKVİMİ GÖREYİM KAÇINCI HAFTLARDA OLDUĞUNU DOĞUMUN HANGİ AYA GELİYOR CANIMBakalim benim bir dahaki kontrolum 18 i.sen 20 hafta oldunmu
Degisiklik olsun dedim ablacimebru ne güzelmiş :)
Nasil yapiliyor bilmiyorum.benim hesabima gore muhtemel dogum tarihim 30 ekim.EVT CANIM BİTİYOR BİLE MAŞALLAH PAZAR 21.HAFTAMA GİRCEM SENDE YAPSANA HAMİLE TAKVİMİ GÖREYİM KAÇINCI HAFTLARDA OLDUĞUNU DOĞUMUN HANGİ AYA GELİYOR CANIM
PROFİLİNE GİR ORDA VAR TIKLA ONU ADET TARİHİNİ YAZ O YAPIYOR CANIMNasil yapiliyor bilmiyorum.benim hesabima gore muhtemel dogum tarihim 30 ekim.
Yaptim benim hesabim 30 ekimdi burda 31 ekim cikti.zaten dogumunu muhtemel dogum tarihinden 10 gun once yada 10 gun sonrasinda bekleyeceksin.PROFİLİNE GİR ORDA VAR TIKLA ONU ADET TARİHİNİ YAZ O YAPIYOR CANIM
Gunaydin canim hayirli cumalarGÜNAYDIN TATLİŞLER HAYIRLI NURLU CUMALAR
Ben şimdi ekim doguracaklarlami gorusecem sen gorusuyormusunGÜNAYDIN TATLİŞLER HAYIRLI NURLU CUMALAR
görmen için son mesajını alıntıladım...Bakalim bence bu ay dk hapi kullanacagim sonraki ay igne olur belki artik cok da onemli degil ya dun gece hic uzulmedim bende sasirdim ama uzulmedim demekki o kadar da sallamiyorum eskisi gibi adet oluyum yeter bide kistler cikmasin basima cocuk da kalsin simdi bile yetisemiyorum hayata cok yogun cocuk olursa duzenim bozulacak