- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
Diyet yapinca veriyorum ama birakincaaa hooop geri hep diyet yapmam lazim
Diyet degil de beslenmeni degistirip ömür boyu devam ettirmelisin ama o da zor, türk mutfagi cok lezzetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet yapinca veriyorum ama birakincaaa hooop geri hep diyet yapmam lazim
Ya ben onu da yaparim da esim baya corbali ana yemekli tatlili menu istiyor enerjili yemek yapmam gerekiyor calismasam yine ayri yemek yaparim ama 7bucukta evden cikiyorum 6 da geliyorum hasatim cikmis oluyo cocuklar tahtayi yazarken birde size laf yetistiriyorum cok isim var coook oysa tiroid 1.09 cikio hep yani merabolizmam cok hizli ama pkos oldugum icin insulin direncim var maalesef bu yuzden kilo aliyorum ama gliforla kestik onu kilo almam durdu zayiflamaya basladimDiyet degil de beslenmeni degistirip ömür boyu devam ettirmelisin ama o da zor, türk mutfagi cok lezzetli
Ya ben onu da yaparim da esim baya corbali ana yemekli tatlili menu istiyor enerjili yemek yapmam gerekiyor calismasam yine ayri yemek yaparim ama 7bucukta evden cikiyorum 6 da geliyorum hasatim cikmis oluyo cocuklar tahtayi yazarken birde size laf yetistiriyorum cok isim var coook oysa tiroid 1.09 cikio hep yani merabolizmam cok hizli ama pkos oldugum icin insulin direncim var maalesef bu yuzden kilo aliyorum ama gliforla kestik onu kilo almam durdu zayiflamaya basladim
Ayyy bence once gelsin kilolar sonra 9 10 ay kadar sonra gitsinlerrCaresini bulmussun iste ne güzel canim :) o zaman gitsin kilolar
okundummm canım
1. katre584...................4
2. blgsdr......................5
3. adrenalin85...............4
4. tuncer82..................3
5. babamın_kızıyım.........3.........okundu
6. kitapseverim..............4.........okundu
7. asmunikal..................3
8. e-brulim....................3.........okundu
9. berree.......................4........okundu
10. gulucukgs..................4
11. berirem.....................4
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu.. BLGSDR için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin.( Yuvasinda mutlu huzurlu olmasi ve hayirli bir evlat istegi arkadasimizin duasini tam olarak yazinca yine ekleyecegim)
Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
Ayyy bence once gelsin kilolar sonra 9 10 ay kadar sonra gitsinlerr
resim gönder bacım çok merak ettim çakma sarışın seni :)Benim yuzum de orta halli sayilir tabi yanaklarim baya var gorseniz cok tatliyim ama cok sinirliyim tatliligimdan eser kalmio o zaman ay bugun kendimi bi sevesim var kizlar sormayin
resim gönder bacım çok merak ettim çakma sarışın seni :)
ben kapalıyım 55 kiloyum 1,60 anca varımdır
eşim 1,78 85 kilo civarı o da
resim gönder bacım çok merak ettim çakma sarışın seni :)
Yok yhaa utanirim benresim gönder bacım çok merak ettim çakma sarışın seni :)
aa iyimiş kuralımÖzel mesaj bölümünde de grup kuruluyor, kendini göstermek ve diger arkadaslari görmek isteyenler arasinda bir grup olusturulabilir?
Varsa oyle birsey olusturalim hemenaa iyimiş kuralım
sarışın utanma kız :)
Deneme yapayim hemenVarsa oyle birsey olusturalim hemen
Resim mi istiosun ama gercekten utanirim yha ben de isterim o zaman
Yap bakalim tatlimDeneme yapayim hemen
Resim mi istiosun ama gercekten utanirim yha ben de isterim o zaman
alemsiniz valla bugünKizlar 6. Siniftayim ve ureme gelismeyi dollenmeyi anlatiyorum ureme hucrelerini tanittim bebislere icimden diyorum ah ben de bi ureyebilseydim:)