- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Hahaha bize de cok vardi bi zamanlarr cok cabuk geciuor bi nakcaksin elinde bastonn anaaa nene oldum ben diyceksinnDaha coook var :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha bize de cok vardi bi zamanlarr cok cabuk geciuor bi nakcaksin elinde bastonn anaaa nene oldum ben diyceksinnDaha coook var :
Ne kaynatmissiniz yahu.ben 3 yasin okudum sekerim rabbim belginime belgincime bebis versin ins
Hahaha bize de cok vardi bi zamanlarr cok cabuk geciuor bi nakcaksin elinde bastonn anaaa nene oldum ben diyceksinn
ben yaslandım yhaaa su okula geldım gelelı yaslandım benSen simdi yaşlandığını kbl ettin yani .dd
aminnn canım ınsallah belgıncımın bebegı olmasını cok ıstıyorum ben de bu akşam okuycamNe kaynatmissiniz yahu.ben 3 yasin okudum sekerim rabbim belginime belgincime bebis versin ins
ben yaslandım yhaaa su okula geldım gelelı yaslandım ben
amiiiin ınsallah genleşmem mı o zaman 17 yasıma gelırım pır pır olıurumInşallah bebisini kucağına aldığında genclesirsin abla :)
Canim ben yasinlerimi okudum Yüce Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin insallahBize hepimize teyze dediiiiii
aminnn canım tez zamanda ınsallahCanim ben yasinlerimi okudum Yüce Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin insallah
Amiiiiiinnnnn.Allah razi olsun canim benimNe kaynatmissiniz yahu.ben 3 yasin okudum sekerim rabbim belginime belgincime bebis versin ins
Neden ne oldubenım karnım çok kötu kızlar çok feci iki buklum kaldım napıcam çok agrıyo
Gordunmu resmini koydun nazar degdi.masallah masallahbenım karnım çok kötu kızlar çok feci iki buklum kaldım napıcam çok agrıyo
yok kız nazar degmemıstır resmımı sadece gruba koydum :) begendın mı benıııGordunmu resmini koydun nazar degdi.masallah masallah
canım bugun 6. gunum persembe gunu de kullanacagım bıtecek gunde ıkı alıyorumKlomen kullanali bugun kacinci gundesin
bılmıyom esım eczaneye gıttı buscopan alıp gelecek bakalım ayagıma da sıcak su yapıyorum sımdı ıyı gelır herhalde yha okulda vardı agrı az bıraz sabahtan berı vardı ama yemek yaptım yedık bırden kramplar gırmeye basladı ıkı buklum kaldımNeden ne oldu
bılmıyom esım eczaneye gıttı buscopan alıp gelecek bakalım ayagıma da sıcak su yapıyorum sımdı ıyı gelır herhalde yha okulda vardı agrı az bıraz sabahtan berı vardı ama yemek yaptım yedık bırden kramplar gırmeye basladı ıkı buklum kaldım
yaaa usuttum sabahtan berı karnım agırıyodu bı de bı tane cızı yedım bugun baska bısey yemedım heralde yemk bırdden agırmı geldı ne yaptı geldı esım buscopan getırdı hemen keser benceGeçmiş olsun sarı Şekerim, üşütmüş olabilirmisin ki? Gerçi yemekten sonra olması da tuhaf.