- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.681
Masallah kuzum niye inanmayalim rabbim kucagina almayi da nasip etsinKizlar inanmiyacaksiniz ama Rabbime şükürler olsun kalp atislarini gorduk:))))))
Tamam cnm ben de bitiririm bu aksam heralde su bulantim bir gecseydiFatmacim 200 okudum haberin olsun
6*2 haftalik cikti.sat gore 4 gun buyuk.erken yumurtlamisim galiba.kalp atislarini gorecektiniz cok tatliydi yaMasallah kuzum niye inanmayalim rabbim kucagina almayi da nasip etsin
Ne kadar kaldiTamam cnm ben de bitiririm bu aksam heralde su bulantim bir gecseydi
Bulantin simdilik gecmesin canimTamam cnm ben de bitiririm bu aksam heralde su bulantim bir gecseydi
Yaa kuzum ben usuttum sanirim ondan bulaniyoBulantin simdilik gecmesin canim
250 kuzum kalkaniom hem bulanti hem uyku yattigim yerden okuyorum isteNe kadar kaldi
Bilmez miyim kuzum dunyanin en guzel sesi o6*2 haftalik cikti.sat gore 4 gun buyuk.erken yumurtlamisim galiba.kalp atislarini gorecektiniz cok tatliydi ya
Ben bi 50 tane daha okuyacam.250 kuzum kalkaniom hem bulanti hem uyku yattigim yerden okuyorum iste
Bende üsütmustum:)))))Yaa kuzum ben usuttum sanirim ondan bulaniyo
Beyaz krem ama yogun baya hani afedersin iliskide oldugu gibi islak hissettim hep kac defa adet oldum diye gidip baktim olmadim yarin olmam gerekiyor progestana goreFatoşum akintin ne durumda
Yok kuzum okuyom bende tamam canim yaaa Allah razi olsun nasil oduycem hakkini resmen sen okudun yaaFatmacim 50 yi okudum bi 50 daha okuyacam uyudunmu kiz
Hadi bakalim kuzum kaptirmayalim da kendimiziBende üsütmustum:)))))
Canim ben hepsini ben okuyacaktim ama cok rahatsizlandim okuyamadim asil sen hakkini helal etYok kuzum okuyom bende tamam canim yaaa Allah razi olsun nasil oduycem hakkini resmen sen okudun yaa
Cok guzel beyaz şeffaf yumurtlama akintisi gibi olmasindaBeyaz krem ama yogun baya hani afedersin iliskide oldugu gibi islak hissettim hep kac defa adet oldum diye gidip baktim olmadim yarin olmam gerekiyor progestana gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?