- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.661
dün öğle arasında dışarda bişiler yedim. en son masaya oturdum. bi anneyle bi 2 yaşında biçocuk vardı. ona toputop verdim.Cok iyi anliyorum seni
dün öğle arasında dışarda bişiler yedim. en son masaya oturdum. bi anneyle bi 2 yaşında biçocuk vardı. ona toputop verdim.
sonra dedim benimde yaşasaydı 4 aylık olucaktı.. ağladım yerken......
kocamın o gözlerindeki ışığı görseniz sizde ağlardınız.içimi sızlattın bacım
olacak elbet üzülme
dün öğle arasında dışarda bişiler yedim. en son masaya oturdum. bi anneyle bi 2 yaşında biçocuk vardı. ona toputop verdim.
Ah kuzum benimdün öğle arasında dışarda bişiler yedim. en son masaya oturdum. bi anneyle bi 2 yaşında biçocuk vardı. ona toputop verdim.
kesinlikle.. kalbim sızladıDile kolay ama kalbe zor
Ah kuzum benim
ilki yasasaydi 3 yasinda
2. Yasasaydi 2yas 10 aylik
3. Yasasaydi yarin 1. Yasini doldurmus
4. Yasasaydi su an 22 haftalik hamile olacaktim
Dile kolay ama kalbe zor
Amin kuzum amiinRabbim tekrar yasatmasin insallah
Sabir bacim sabir Allah bizi gormuyor mu elbet goruyor vardir bir bildigikesinlikle.. kalbim sızladı
yusufmu çok güzel.... allahım inş kuzuluarımız bize şeaat edicek4 mart 2014 yusuf talhamin dogum gunu olacakti
27 subat 2013 hakan leventimin dogum gunu olacakti
Insallah cnm talha ismiyle gelmisti ruyamda adini duymustum ve daha hamile oldugumu bile bilmiyodum kuzumyusufmu çok güzel.... allahım inş kuzuluarımız bize şeaat edicek
Bugün 200 tane tefriciye okudum canımInsallah cnm talha ismiyle gelmisti ruyamda adini duymustum ve daha hamile oldugumu bile bilmiyodum kuzum
Aminnn kuzum Allah razi olsun senden insAllah kabul olur ezanlarin hurmeyineBugün 200 tane tefriciye okudum canım
ezanlar okunuyordu okurken allah kabul eder inşallah
Agla kuzum ama vececek hepsineyse çok ağladım bugun ağlamak istemiyom.... opuyorum hepinizi çıktım ben
Canim korunma sakinkesinlikle.. kalbim sızladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?