- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.701
Test aldinmi yarinmi alacan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle olunca adet mi oluyoz unuttum ben herseyi sanki ilk defa adet olcamCok guzel beyaz şeffaf yumurtlama akintisi gibi olmasinda
Gerek yok be kuzum yhaaa bu aksam alacaktim geldigim saatte eczane kapanmistir dedim de yarin belki alirim ama yarin adet olurumTest aldinmi yarinmi alacan.
Yok cnm helal olsun tabikivCanim ben hepsini ben okuyacaktim ama cok rahatsizlandim okuyamadim asil sen hakkini helal et
Kizlar inanmiyacaksiniz ama Rabbime şükürler olsun kalp atislarini gorduk:))))))
inş canımkızlar ya yapmayın lütfen üzülmek yok hepiniz inançlı insanlarsınız olacak inş dua ve sabırla rabbim istemeseydi hayalini kurdurmazdı var bir bildiği ve zamanı herşeyin hayırlısı inş hepinizin güzel haberlerini alacağım
rahmim iyileşmidirki.Canim korunma sakin
ay kucağına aldığın günleride görürüz inşKizlar inanmiyacaksiniz ama Rabbime şükürler olsun kalp atislarini gorduk:))))))
allah razı olsun canım.Betülüm için okudum, ALLAH kabul etsin. Rabbim o güzel yüzünü hep güldürsün, döktüğün bütün yaşlar mutluluktan olsun canım.
biz inanıyorduk sen de inanmış oldun :)Kizlar inanmiyacaksiniz ama Rabbime şükürler olsun kalp atislarini gorduk:))))))
ay maşallah.6*2 haftalik cikti.sat gore 4 gun buyuk.erken yumurtlamisim galiba.kalp atislarini gorecektiniz cok tatliydi ya
ben okurum senin sayınıkızlar sadece berirem kaldı değilmi
ben biraz geç okurum
regl geldi şükür
ağrı olmuyor canım sadece spekulum takılıyor ya onun ağrısıkızlar bişi sorucam simir testi varmış o nasıl bişi ağrı oluyomu. bide özel hastaneler ek ücret alıyolarmı