- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.641
aminn allah isteyene ikiz üçüz versin inşallahAY SEVİNDİM. MAŞALLAH..BENİMDE SAĞLIKLI HAYIRLI ÜÇÜZLERİM OLSUN. AMİN...
NE OLDUKİ.. KÖTÜ BİŞİ DEĞİLDİR İNŞ
üçüzmüş
AY SEVİNDİM. MAŞALLAH..BENİMDE SAĞLIKLI HAYIRLI ÜÇÜZLERİM OLSUN. AMİN...
okunuyormuş canım yanlışsam düzeltin hanımlar
korkuyorum ben de emin olmak istiyorum :)
ben tefriciyeyi 10 yıl önce yani bekarken ezbere okurdum o zamandan beri okumamıştım nerdeyse
şimdi okuyunca önceden ezberlediğim için hemen adapte oldum
ara vermesem dakikada 4-5 tane okuyabildim
tmm canım 200 ü okundu bil 75 teyimSu anda hesapladim 722 tane daha var 200 belgin 200 kitap alsin 322 de bana bu gece biter Allahin izniyle
canım kız mı hissediyon hadi hayırlısı bakalımAlemsinizkötü birsey yok cok sükür canim, hamile oldugunu bilmiyormuydun demek istemistim :) Hayirlisiyla bir evladi olacak belgin ablacigimin (kiz hissediyorum ben daha cok hatta kiz evladi yazacaktim )
O zaman abdestsiz de okunuyor herhalde. Belki ilk baslarda hiziniza yetisemem ama denerim :)
canım kız mı hissediyon hadi hayırlısı bakalım
haberin vardı aslında ama cok sıkıntılar gecirdin hatırlamıyorsunHAMİLEMİYDİN. YANLIŞDA HATIRLIYO OLUBİLİRİM.
evet hayırlısı olsun benim içinde farketmez eşim kız istiyor saglıklı olsundaBir anlik birsey oldu abla, Betüle belgin ablamin kiz evladi olacak yazacaktim, belki Allah söyletmistir :) Hayirlisi insallah, saglikli olsunda kiz erkek farketmez.
Amin insallah ablacim, Allah hayirli evlat nasip etsin.evet hayırlısı olsun benim içinde farketmez eşim kız istiyor saglıklı olsunda
insallahşaka tosun gibi bir bebek doğuracak inşallah :)
hamiş olduğunu test yaptırdığı hatırlıyom gerisi yok. film koptu....evet hayırlısı olsun benim içinde farketmez eşim kız istiyor saglıklı olsunda
canım ya insallah en kısa zamanda sendende güzel haber alırızhamiş olduğunu test yaptırdığı hatırlıyom gerisi yok. film koptu....
korkuyorum...canım ya insallah en kısa zamanda sendende güzel haber alırız
kızlar ben çok iyiyimya hiçbir şikayetim kalmadı içim rahatlasın diye bugün dra gidecem insallah.normalde 18 mart kontrol tarihim.dr bir sorun olursa bekleme gel demişti.bende niye bir sorun yok diye gidecem bana dua edin olurmu
korkuyorum...
Korkma bitanem, Rabbim yardimci olur. Herseyin hayirlisini o bilir... Kötü düsünmehamile kalıp kaybetmekten...
sen iki gebelik gecirmiştin demihamile kalıp kaybetmekten...
evetsen iki gebelik gecirmiştin demi
Cok iyi anliyorum senihamile kalıp kaybetmekten...
bana sorarsan korunmaevet
şuan korunmalımıyım. yoksa anı değerlendirmelimiyim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?