- 30 Haziran 2013
- 21.688
- 1
- 17.563
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
yazdım caanım lınk de attım eskı topıge ama gerıde kalmıstır gormemıssındırYA BEN BU TOPİĞİ BİLMİYORDUM KİMSE BİŞE DEMEDİ Kİ ESKİSİNE YAZIP DURUYORUM CANIM BEN KATRE İÇİN KAÇ OKUYACAKTIM KUMBARADA VAR BENİM
80 bın cok uygun canım yhaaa bız 167.500 e aldıkVERCEKTİM ZATEN..
amin canım benim rabbim sanada en kısa zamanda versin inş.. bende öyle hissediyorum ama iyi olsun başka bişey istemembılmem mı canım cok yogun hıssedıyorum erkek oldugunu umarım yanılmam gercı hayoırlısı neyse o olsun tabı hayırlı evlat olsun saglıklı olsun ama senı hep erkek hıssedıyorum
dualarımdasın canım beniminşallah cnm dua et bana
katrecım senın lıstende tek sen kaldın bugun bıtırıp yarın da belgınınklılerı okursan çok guzel olur
tabıkı canım tek temennımız saglıklı ıyı olması benımkı hıs sadeceamin canım benim rabbim sanada en kısa zamanda versin inş.. bende öyle hissediyorum ama iyi olsun başka bişey istemem
CANLAR EV SAHİBİNE KAPORAYI VERDİM
ORYA YAZIP DURDUM SİZLERİ MERAK ETTİM KİMSE YAZMIYOR DİYORUM HEY ALLAHIM YA EBRU LİNK ATTI YOKSA BİLMİYORDUM
sıkma canım kendını çok sıkkınsa bu aksam oku sıkıntını da alır rahatlarsınBende bu akşam Belgin abla için okuyacağım inşallah. Biraz canım sıkkın, bu akşam okuyamazsam en geç yarın okurum.
Allah razi olsun olsunbelgin için 4 yasin okudum allah kabul etsin
bu listede çok hızlıyım :)
ben 30 cnm :)Ya kızlar ben herkesin yaşını Mrk ediyorum konuşurken cnm fln diyorm ama tuhaf oluyo büyük ihtimal hepiniz benden buyuksunuz ben 20 yaşındayımda :)
Ya kızlar ben herkesin yaşını Mrk ediyorum konuşurken cnm fln diyorm ama tuhaf oluyo büyük ihtimal hepiniz benden buyuksunuz ben 20 yaşındayımda :)
ben 30 cnm :)
Ben 27 canım :)
Canin nasil isterse cnmTamamdır bundan sonra abla o zmn :)
Tamamdır bundan sonra abla o zmn :)
neyin var kuzumBende bu akşam Belgin abla için okuyacağım inşallah. Biraz canım sıkkın, bu akşam okuyamazsam en geç yarın okurum.
20 mi ah ahhYa kızlar ben herkesin yaşını Mrk ediyorum konuşurken cnm fln diyorm ama tuhaf oluyo büyük ihtimal hepiniz benden buyuksunuz ben 20 yaşındayımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?