- 30 Haziran 2013
- 21.649
- 1
- 17.491
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
Yarin belgin icin okursan yetisirsin cnmTm ben okuyamadm ama bgn bitircem inşallah kendiminkini cnm yrn da belgini okurum arkadan geliyorm biraz k.bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin belgin icin okursan yetisirsin cnmTm ben okuyamadm ama bgn bitircem inşallah kendiminkini cnm yrn da belgini okurum arkadan geliyorm biraz k.bakmayın
Hayirli olsun cnmCANLAR EV SAHİBİNE KAPORAYI VERDİM
kredi işini bilemiyorum canım.kredide bişi çıkarmı acaba..
biz bi ara düzgün ödemedik kredi kartlarını..
canım ct kan vermeye gittim. kanda sonra eşimle tanıdık bi emlakcı varmış oraya götürdü eşim.kredi işini bilemiyorum canım.
evin nasıl hiç yazmamışsın, dün beğenip karar verdiniz sanırım.
YA BEN BU TOPİĞİ BİLMİYORDUM KİMSE BİŞE DEMEDİ Kİ ESKİSİNE YAZIP DURUYORUM CANIM BEN KATRE İÇİN KAÇ OKUYACAKTIM KUMBARADA VAR BENİMTuncer82 ve katret584 siz kaldiniz canlar bugun yeni listeye geciyoruz belgin icin okuyacagiz
ayyy inşşşşEwet masallah bu ay hersey yolunda hormon degerlerim cok guzel cikti o yuzden ignelere gerek yok klomeni de gunde 3 defa kullaniyordum 2 ye dusurdu iste 12. Gunumde takip baslayacak insallah yumurta gelisir
son mesajlarında kaynına kızmıştın, Rabbim ne güzel kapı açmış size gönlünüze göre bir ev bulmuşsunuz.canım ct kan vermeye gittim. kanda sonra eşimle tanıdık bi emlakcı varmış oraya götürdü eşim.
ordada bize göre hem fiyatı uygun bi ev varmış götürdüler ev sahibide geldi. beğendi eşimde bende. tamam dedik... 20 bi para var evde 80 bin
KIZDIM HALA DA KIZGINIM EŞİMDE KIZGIN BENDE KARIŞMICAM BUNDAN SONRA DİYO..son mesajlarında kaynına kızmıştın, Rabbim ne güzel kapı açmış size gönlünüze göre bir ev bulmuşsunuz.
ALLAH YARDIM EDİYO. YİNE KAYNIMIN KAYINPEDERİ. AMA KOMİSYONUDA ALDI YÜZDE 3 ALMASADA 2 LİRA VERDİM ELİNE ÖĞLE ARASIson mesajlarında kaynına kızmıştın, Rabbim ne güzel kapı açmış size gönlünüze göre bir ev bulmuşsunuz.
size nasıl davranılıyorsa sizde ona göre davranırsınız. Allah ödeme gücü versin, utandırmasın.ALLAH YARDIM EDİYO. YİNE KAYNIMIN KAYINPEDERİ. AMA KOMİSYONUDA ALDI YÜZDE 3 ALMASADA 2 LİRA VERDİM ELİNE ÖĞLE ARASI
anladım. acaba k.pederinden çekindiği için mi ilgilenmedi, k.pederi para alsın diye.KAYNIM İLGİLENSEYDİ. BELKİ PARA VERMİCEKTİK. ODA BELKİ O YÜZDEN İLGİLENMEDİ.
VERCEKTİM ZATEN..anladım. acaba k.pederinden çekindiği için mi ilgilenmedi, k.pederi para alsın diye.
bılmem mı canım cok yogun hıssedıyorum erkek oldugunu umarım yanılmam gercı hayoırlısı neyse o olsun tabı hayırlı evlat olsun saglıklı olsun ama senı hep erkek hıssedıyorumayyy inşşşş
inşallah cnm dua et banaayyy inşşşş