- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
canlar günaydın. bi ev bulduk ct . kızlar bu gün gidip kabora vericez. dua edin emi.
Rabbim gönlünüze göre versin inşALLAH canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar günaydın. bi ev bulduk ct . kızlar bu gün gidip kabora vericez. dua edin emi.
Ayy cok sevindim hayirlisiyla kavusursunuz evinize insallahcanlar günaydın. bi ev bulduk ct . kızlar bu gün gidip kabora vericez. dua edin emi.
Insallah canim hic olmassa tedavi olabilmek bile muhtesem biseymis 3 aydir engeller cikiyorduay inş canım
haftaya böyle güzel haberlerle başlamak ne güzel, herşey yolunda gider inşallah canım.Ewet masallah bu ay hersey yolunda hormon degerlerim cok guzel cikti o yuzden ignelere gerek yok klomeni de gunde 3 defa kullaniyordum 2 ye dusurdu iste 12. Gunumde takip baslayacak insallah yumurta gelisir
hakkınızda hayırlısı olsun canım, herşey gönlünüzce olsun.canlar günaydın. bi ev bulduk ct . kızlar bu gün gidip kabora vericez. dua edin emi.
hayırlı olsun canımcanlar günaydın. bi ev bulduk ct . kızlar bu gün gidip kabora vericez. dua edin emi.
Amin cnm insallah sonucumuz da olumlu olurhaftaya böyle güzel haberlerle başlamak ne güzel, herşey yolunda gider inşallah canım.
belgin için 4 yasin okudum allah kabul etsin
bu listede çok hızlıyım :)
İnşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum. bu 3. listemize güzel haberlerle başladık, güzel haberlerle bitiririz inşallah.Amin cnm insallah sonucumuz da olumlu olur
Amin canimm insallah hepimiz icin yolunda gider hersey birimiz uzulunce hepimiz etkileniyoruz maalesefİnşallah canım tüm kalbimle dua ediyorum. bu 3. listemize güzel haberlerle başladık, güzel haberlerle bitiririz inşallah.
blgsdr arkadaşımız için 3 adet yasin okudum. Rabbim kabul etsin inşallah. Amin...Kizlar bugin bitirip yeni listeye gecmemiz lazim zaten bugun 3. Gun aceleyle teslim edelim
Bende bu ay hayatimda bir ilk yaptim adet gunumu hesaplamadim ne zaman adet olacagimi bilmiyorum birde birlikte olduktan sonra yatmiyorum hemen wcye gidiyom.simdi niye boyle yapiyorum kafam rahatlasin istiyorum cok sey yapinca beklentimde cok oluyor olmayinca uzuntumde ona gore cok oluyor.ben bebek olayini tup bebek yaptirana kadar rafa kaldirdim sadece dua ediyorum3 aydır engel cıktı baslayamadık tedavıye ınsallah olur ne dıyım canım hayırlısı artık umıtlenmıycem de sonra olmayınca cok uzuluyorum kendımı ısıme verecegım bu bekleme surecınde bakalım yumurta gelısecek mı artık yumurta gelısmıycek dıye korkuyorum
Yaparsin cnm nugun bende temizlenip baslayacagim namazima
Tuncer82 ve katret584 siz kaldiniz canlar bugun yeni listeye geciyoruz belgin icin okuyacagiz
Insallah ona gerek kalmaz cnm ben de bu ay deneyip 3 ay ara vericem olmassa ust uste tedavi istemiyorum artik bi olsa cok istiyorum ama vakti var demekkiBende bu ay hayatimda bir ilk yaptim adet gunumu hesaplamadim ne zaman adet olacagimi bilmiyorum birde birlikte olduktan sonra yatmiyorum hemen wcye gidiyom.simdi niye boyle yapiyorum kafam rahatlasin istiyorum cok sey yapinca beklentimde cok oluyor olmayinca uzuntumde ona gore cok oluyor.ben bebek olayini tup bebek yaptirana kadar rafa kaldirdim sadece dua ediyorum
hayırlı olsun canım.CANLAR EV SAHİBİNE KAPORAYI VERDİM
kredide bişi çıkarmı acaba..hayırlı olsun canım.