- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.141
CANIM TEFRİCİYEYE NE ZAMAN BASLIYON YASİNLERİN BİTTİMİcnm her gebelık farklı oluyo ıkıncıde kustum bıraz 8. haftaya kadar ama 3. de hıc kusmadım bulantım 12. haftaya kadar surdu ama rahatsız etmedı benı 16 17 cıvarında mıdem yanmaya başladı çok yanıyrdu o bulantıdan da kötu
inş güzel bir gebelik yaşarsın bebişte çok iyi sağlıklı olur canım.beni hiç üzmedi bebişim ilk 2 ay kasık ağrım oldu baya sora iştahım azaldı bazı yemekleri yiyemedim.şimdi belim çok ağrıyor ama ben temmuz anneleri topiğindeyim neler var serumla aylardır geçirenler şükür ediyorum halimeSAGLİKLI BİR SEKİLDE OLSUNDA BULANTILARIM OLSUN RAZIYIM
Bugün bunu düşünmüştüm sen burdami hamile kaldin diye :)kızlar bu tepiğe geldiğimde bebişim yoktu bana sıra geldi hamile olduğumu öğrendim çokta umutsuzdum.belgine dedim bir topik var gel sanada okuruz.onada uğurlu geldi ben inanıyorum hepinizin olacak inş allahın izniyle
BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUMkızlar bu tepiğe geldiğimde bebişim yoktu bana sıra geldi hamile olduğumu öğrendim çokta umutsuzdum.belgine dedim bir topik var gel sanada okuruz.onada uğurlu geldi ben inanıyorum hepinizin olacak inş allahın izniyle
BELİM HİÇ AGRIMADI BAKALIM AGRIYACAKMIinş güzel bir gebelik yaşarsın bebişte çok iyi sağlıklı olur canım.beni hiç üzmedi bebişim ilk 2 ay kasık ağrım oldu baya sora iştahım azaldı bazı yemekleri yiyemedim.şimdi belim çok ağrıyor ama ben temmuz anneleri topiğindeyim neler var serumla aylardır geçirenler şükür ediyorum halime
BENDE ERKEN DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANİ EBELİK BİLGİLERİMDE COK ERKEN BASLAMIYOR.AMA BUGUN DÜNE GÖRE DAHA AZDIBebek bulantisi için erken bence simdi vücut kabul etmeye calisiyor zorlayici bulantilar daha sonra baslar. İnşallah çok zorlamaz
evt canım ilk yasin okurken katre yapmıştı ozaman bana sıra geldi niyetim bebekti ama oldu yazdım o gündü tamda test pozitifti.sağlıklı olsun duam bu demiştim:)Bugün bunu düşünmüştüm sen burdami hamile kaldin diye :)
canım belimde diyemem tam kalçamın üstü legen kemiğimi ne işte o.çevremde oğlu olan herkes oğlun lacak demişti erkekte orası ağrırmış.bende 2.aydan sonra başladıBELİM HİÇ AGRIMADI BAKALIM AGRIYACAKMI
ben bişey duydum doğrumu bilmem kız bebek anneleri çok gergin,erkek bebek anneleri çok sakin hamilelik yaşarmış.diğerinde çok gergindim.bunda hiç oyle olmadı çok sakınim.Belgin esinle kavga etmen de bundandi herhalde. Hormonlar altüst oluyor
8 yasinim kaldi sanirim dedterime bakayim bugun okuyamadim yarin basliycam hem tefriciyeye hemde yasinlerimi bitircem Allah in izniyleCANIM TEFRİCİYEYE NE ZAMAN BASLIYON YASİNLERİN BİTTİMİ
TMM CANIM ERKEN 2222 BİTİRİRSEM SENDEN ALIRIMYarisini aliyorum cnm yarin sabah basliycam 2222 tanesini aldim cnm tamam mi sen ne niyet ettiysen senin niyetine diye basliycm cnm
EVET BİZİMDE AKLIMIZA O GELDİ.COK HASSATIM HERSEYE KIRILIYORDUM NE HORMONLARMIŞ BE AZ KALSIN BOSANACAKTIKBelgin esinle kavga etmen de bundandi herhalde. Hormonlar altüst oluyor
Tamam cnm okul basliyo ya haliyle aksamlari okuyabilecegim sadece birde servisle gidip gelirkenTMM CANIM ERKEN 2222 BİTİRİRSEM SENDEN ALIRIM
BEN İKİ GÜN EVDEYİM OKURUM BAYATamam cnm okul basliyo ya haliyle aksamlari okuyabilecegim sadece birde servisle gidip gelirken
Yarin bende evdeyim bin tanesini okuyabilirsem ne mutluBEN İKİ GÜN EVDEYİM OKURUM BAYA
BEN DAHA 505 DEYİM GÜYA HASTANEDE OKURUM DEDİM GELDİĞİMDEN BERİ 4 YATIŞ ALDIMYarin bende evdeyim bin tanesini okuyabilirsem ne mutlu
Elimizden geldigince cnm ben bos derslerimde okurumBEN DAHA 505 DEYİM GÜYA HASTANEDE OKURUM DEDİM GELDİĞİMDEN BERİ 4 YATIŞ ALDIM
Elimizden geldigince cnm ben bos derslerimde okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?