- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.121
TESTİNİ YAPMADAN ÖNCE SECCADENİ HAZIRLA:)neyse cnm bosver nasılsın bakalım yenı hamıs bu arada ben bu kadar aglayıp zırladıktan sonra bı de hamıle çıkarsam nolur acabaolmaz ama mucize işte nasıl bır tepkı verırdım acaba
İYİYİM CANIM KASIK AGRIM BİRAZ DAHA AZALDI.BULANTIMDA BİRAZ AZALDI.neyse cnm bosver nasılsın bakalım yenı hamıs bu arada ben bu kadar aglayıp zırladıktan sonra bı de hamıle çıkarsam nolur acabaolmaz ama mucize işte nasıl bır tepkı verırdım acaba
yok bee oylesıne dedım hıc yumurtam olmadı kı hamıle olmam ımkansız ama tutup da Allah bır anda orda 25 mmlık bır yumurta yaratmadıysa ımkansız buTESTİNİ YAPMADAN ÖNCE SECCADENİ HAZIRLA:)
bulantın erken basladı acaba kusanlardan mı olucaksın benım bulantılarım hep aksam saatlerınde olurdu acaba senınkı de oyle mıİYİYİM CANIM KASIK AGRIM BİRAZ DAHA AZALDI.BULANTIMDA BİRAZ AZALDI.
ALLAH İSTERSE YUMURTAYA GEREK YOK CANIMyok bee oylesıne dedım hıc yumurtam olmadı kı hamıle olmam ımkansız ama tutup da Allah bır anda orda 25 mmlık bır yumurta yaratmadıysa ımkansız bu
ee oyle ancak mucızeler olabılır başka da olmazALLAH İSTERSE YUMURTAYA GEREK YOK CANIM
HİÇ BİLMİYORUM BENİM ÖGLEDEN SONRA BASLIYOR.AMA BUGÜN COK OLMADI.VÜCUDUM BEBİŞE ALIŞIR BELKİDE OLMAZ.AMA BULANTI YADA AGRI OLMAYINCA HAMİLE OLDUGUNU UNUTUYORSUNbulantın erken basladı acaba kusanlardan mı olucaksın benım bulantılarım hep aksam saatlerınde olurdu acaba senınkı de oyle mı
agrı bulnatı bekleme kusmak çok kotu zaten ıcın dısına cıkıyor her kustugunda bebegım dusecek dıye korkuyorsunHİÇ BİLMİYORUM BENİM ÖGLEDEN SONRA BASLIYOR.AMA BUGÜN COK OLMADI.VÜCUDUM BEBİŞE ALIŞIR BELKİDE OLMAZ.AMA BULANTI YADA AGRI OLMAYINCA HAMİLE OLDUGUNU UNUTUYORSUN
HADİ YA NE ZAMANA KADAR BULANTILARIN OLDU.SENCE BENİM DEVAM EDERMİ SONRAagrı bulnatı bekleme kusmak çok kotu zaten ıcın dısına cıkıyor her kustugunda bebegım dusecek dıye korkuyorsun
cnm her gebelık farklı oluyo ıkıncıde kustum bıraz 8. haftaya kadar ama 3. de hıc kusmadım bulantım 12. haftaya kadar surdu ama rahatsız etmedı benı 16 17 cıvarında mıdem yanmaya başladı çok yanıyrdu o bulantıdan da kötuHADİ YA NE ZAMANA KADAR BULANTILARIN OLDU.SENCE BENİM DEVAM EDERMİ SONRA
bulantı çok ilginç ya hemen olması ,inş ilerde artmaz bende hiç olmadı şükür.zor bişey o.İYİYİM CANIM KASIK AGRIM BİRAZ DAHA AZALDI.BULANTIMDA BİRAZ AZALDI.
bulantı çok ilginç ya hemen olması ,inş ilerde artmaz bende hiç olmadı şükür.zor bişey o.İYİYİM CANIM KASIK AGRIM BİRAZ DAHA AZALDI.BULANTIMDA BİRAZ AZALDI.
CANIM BENİM ASLİNDA BELLİ ETMİYORUM AMA ÇOK TEDİRGİNİM ENDİŞELERİM VARcnm her gebelık farklı oluyo ıkıncıde kustum bıraz 8. haftaya kadar ama 3. de hıc kusmadım bulantım 12. haftaya kadar surdu ama rahatsız etmedı benı 16 17 cıvarında mıdem yanmaya başladı çok yanıyrdu o bulantıdan da kötu
DEVAM EDECEKMİ BİLMİYORUMbulantı çok ilginç ya hemen olması ,inş ilerde artmaz bende hiç olmadı şükür.zor bişey o.
SAGLİKLI BİR SEKİLDE OLSUNDA BULANTILARIM OLSUN RAZIYIMbulantı çok ilginç ya hemen olması ,inş ilerde artmaz bende hiç olmadı şükür.zor bişey o.
YOK CANIM COCUK HASTANESİNDEYİM.COCUGUM OLDUGUNDA BEN NASIL OLACAM ÇOK MERAK EDİYORUMBelgin sen devlet hastanesindemisin dogumami giriyorsun nasil işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?