- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Eger belirtiyse suan tek belirtim ayaklarim buz gibi isinmiyor kalkip kurutma makinasiyla isitacamO da olabilir abla, gercekten sebebini kestiremedim tuhaf bir duygu :) hayirlisi olsun bakalim...
Bende hep hesaplardim, telefonuma özel bir uygulama indirdim her Allahin günü bakardim, 4 önce yavas yavas düsürdüm, belki ayda 2 kere falan bakiyordum. Son iki aydir takip etmiyorum diyebilirim. Sadece adet oldugum zaman girip onu not aliyorum o kadar. Insallah ablacim, hayirlisiyla bizimde hasretimiz sona erer Allahin izniyle.
ben de hesap etmiyorum kızlar
eşim çok ısrarcı ben de yaşım gereği düşünmeye başladım ikinciyi
rabbim önce size sonra bana versin
Dusun canim benim sonra olmaz bak.ben de hesap etmiyorum kızlar
eşim çok ısrarcı ben de yaşım gereği düşünmeye başladım ikinciyi
rabbim önce size sonra bana versin
Eger belirtiyse suan tek belirtim ayaklarim buz gibi isinmiyor kalkip kurutma makinasiyla isitacam
Rabbim sifasini versin canim, hastaniz icin dua edecegim. Allah yardimcisi olsun, tez zamanda sagligina kavussun insallah.
RABBİM ŞİFA VERSİN İNSALLAH
RABBİM şifa versin inşALLAH
Hamile olma ihtimali var mi peki?benim adetim düzensiz
geçen hafta çok üşüdüm titredim
bu hafta da karnım ve kasıklarım ağrıyor
Hamile olma imkani var mi peki?
olabilirHamile olma imkani var mi peki?
olabilir
geçen ay 41.günde adet oldum
bugün 40.gün
rabbim önce size sonra bana versin inşallahAy hadi hayirlisiyla insallah diyelim ablacim.
Düsünsenize hepimiz ayni anda hamile kaliyormusuz, bence hayali bile güzel
rabbim şafi isminin hatrına tez zamanda şifa versin canımAllah razı olsun kızlar cok ıyısınız cok tesekkurler
rabbim önce size sonra bana versin inşallah
yada dediğin gibi hepimize birden :)
Topingde bu ay herkes hamile kalir insallah.hep beraber hamileligimizi takip ederiz.YÜCE RABBIM sen hayallerimizi gerceklestir hepimuze bebis ver saglikla kucaklarimiza almayi nasip et.Ay hadi hayirlisiyla insallah diyelim ablacim.
Düsünsenize hepimiz ayni anda hamile kaliyormusuz, bence hayali bile güzel
Canim benim benim hamile kalmam bir mucize.mucizeyide vermek Rabbimin elinde.cok karisik duygular icerisindeyim hem cok umutluyum bir o kadarda umudum yok.heray husrana ugruyorum.EY YÜCE ALLAHIM MUCIZEMI GONDER YA RABBIM.YUZLERIMIZI GULDUR ALLAHIM.BIZLERI BIR DAHAKI AYLARA BIRAKMA ALLAHIM.TAKATIMIZ DAYANMA GUCUMUZ KALMADI ALLAHIM.SEN RAHMANSIN RAHIMSIN.KULLARINA KARSILIKSIZ VERIRSIN.BIZEDE BEBISLERIMIZI NASIP ET ALLAHIM.Bana sanki önce ya belgin abladan yada senden haber alacakmisiz gibi geliyor :)
Topingde bu ay herkes hamile kalir insallah.hep beraber hamileligimizi takip ederiz.YÜCE RABBIM sen hayallerimizi gerceklestir hepimuze bebis ver saglikla kucaklarimiza almayi nasip et.
Canim benim benim hamile kalmam bir mucize.mucizeyide vermek Rabbimin elinde.cok karisik duygular icerisindeyim hem cok umutluyum bir o kadarda umudum yok.heray husrana ugruyorum.EY YÜCE ALLAHIM MUCIZEMI GONDER YA RABBIM.YUZLERIMIZI GULDUR ALLAHIM.BIZLERI BIR DAHAKI AYLARA BIRAKMA ALLAHIM.TAKATIMIZ DAYANMA GUCUMUZ KALMADI ALLAHIM.SEN RAHMANSIN RAHIMSIN.KULLARINA KARSILIKSIZ VERIRSIN.BIZEDE BEBISLERIMIZI NASIP ET ALLAHIM.
Ozel birseyler yapmak istiyorum esim supruzlerden hoslanir ama ne yapacagimi bilmiyorum sen ne yapacaksinBu arada kizlar hamile olsaniz esinize özel bir sekilde mi söylemeyi tercih edersiniz yoksa pat diye mi? :)
Bu arada kizlar hamile olsaniz esinize özel bir sekilde mi söylemeyi tercih edersiniz yoksa pat diye mi? :)
Hadi ya 4 sene sonra hamile kaldiginda belirtilerin nelerdi bu arada kac haftaliksin arkadasim4 sene boyunca her ay onun hayalini kurdum kafamda bissürü şey vardı ama mucize şekilde geldiği için süpriz felan kalmıyo zaten o anda arıyosun..RABBİM tez vakitte hepinizin gönlüne göre versin inşALLAH canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?