- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Amin canım cümlemizin.A
Amin cnm dillerin dert gormesin dualarin kabul olsun
Salavat okunur canim adetliykenadetliyken de okunuyormuş
fire vermeyiz :)
Ne guzel yakinda feyys grubu kurcam artik o kadar seviyorum siziiçim huzur buluyor bu topikte
Amin canım, hepimizinkini Rabbim kabul etsin.Amin Allah kabul etsin ablacim
katılıyorum canım. benimde içim huzur buluyor. Allah'ım nasip ettiği sürece dua topiğimiz hep devam eder inşallah. şuan aklıma geleni yazıyorum; burada yine birbirimizle oğlum, kızım üniversite sınavına girecek, güzel bir iş için mülakata gidecek, dua edelim diye buluşacağımızı düşünüyorum. ne güzel olur değil mi?içim huzur buluyor bu topikte
whatsapp da olabilir istersenizNe guzel yakinda feyys grubu kurcam artik o kadar seviyorum sizi
Ne guzel yakinda feyys grubu kurcam artik o kadar seviyorum sizi
ben de kullanmıyorumBen face kullanmiyorum canim :)
ama whatsapp kullaniyorsun anladigim kadariyla?ben de kullanmıyorum
evet canımama whatsapp kullaniyorsun anladigim kadariyla?
Bende ablaevet canım
sen ?
Iyiyim kuzucum sen nasilsinNasilsin ablacim?
Iyiyim kuzucum sen nasilsin
Adet gununmuAllah iyilik versin ablacim, sükür bende iyiyim. Simdi biraz karnim agirmaya basladi, sanirim hakem yine faul verip kirmizi kart gösterecek :)
Adet gununmu
Canim benim ne zaman olacagimizi bilmiyoruzya onun heyecani var.bende heyecanliyiz.bu ay insallah hepimiz hamileyizdir.sen ne zamandan beri adet gununu takip etmiyon ben hayatim boyunca hep hesapladim hayatimda bir ilk yaptim bu aydan itibaren takip etmiyecem.Evet adet olacakmisim gibi agiriyor abla ama ne zaman olacagimi bilmiyorum, takip etmiyorum bende senin gibi. Sende var mi birsey?
Kizlar sebebini bilmedigim bir nedenden dolayi icim kipir kipir, heycanliyim, sicak basiyor, sevgi saciyorum etrafima :) Duanin verdigi huzur mu yoksa sizin gibi güzel insanlarin etrafimda olusu mu bilemedim
Canim benim ne zaman olacagimizi bilmiyoruzya onun heyecani var.bende heyecanliyiz.bu ay insallah hepimiz hamileyizdir.sen ne zamandan beri adet gununu takip etmiyon ben hayatim boyunca hep hesapladim hayatimda bir ilk yaptim bu aydan itibaren takip etmiyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?