- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Kızlar merhaba ben listenizde degilim ama sizden bir ricam olacaktı yogun bakımda bir hastamız var durumu cok kritik gönlünüzden ne koparsa ona dua edebilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden Allah razı olsunAllah şifa versin deseniz bile bir âmin deseniz bile yeter
RABBİM ŞİFA VERSİN İNSALLAHKızlar merhaba ben listenizde degilim ama sizden bir ricam olacaktı yogun bakımda bir hastamız var durumu cok kritik gönlünüzden ne koparsa ona dua edebilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden Allah razı olsunAllah şifa versin deseniz bile bir âmin deseniz bile yeter
GÜNAYDIN CANIMGünaydin kizlar
Nasilsin ablacim?GÜNAYDIN CANIM
günaydın kızlar muhabbetinizi okudum rabbim gönlünüzü ferahlatsın göbüşlerinizi doldursun inş
Amin cnmgünaydın kızlar muhabbetinizi okudum rabbim gönlünüzü ferahlatsın göbüşlerinizi doldursun inş
Kızlar merhaba ben listenizde degilim ama sizden bir ricam olacaktı yogun bakımda bir hastamız var durumu cok kritik gönlünüzden ne koparsa ona dua edebilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden Allah razı olsunAllah şifa versin deseniz bile bir âmin deseniz bile yeter
Okuyalum canim betulle de konusmustuk bitince tefriciye okuyalim demistik insallah devam ederiz cnmbelgin adre ne güzel muhabbet etmişsiniz akşam
3.tur yasinimiz bitince dualara devam edelim inşallah
tefriciyemi okusak?
adetliyken de okunuyormuşOkuyalum canim betulle de konusmustuk bitince tefriciye okuyalim demistik insallah devam ederiz cnm
kızlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin.YENİ LİSTE HAZIR KIZLAR
Aminnnn tum kalbimle canmKızlar birtanede yine hepimiz için okudum, Rabbim dertlilere deva, hastalara şifa versin. Başta efendimiz (s.a.v.) olmak üzere tüm ölmüşlerimizin ruhuna okudum. Yüce Allah'ım hepimizin gönlünden geçen dualara ses versin ve kabul etsin. Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın. Günahlarımızı affetsin, tövbelerimizi kabul etsin. Âmin...
Amin cnm dillerin dert gormesin dualarin kabul olsunkızlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin.
bende kendim için 4 adet yasin okudum. 1 tane de fazladan okudum. Allah'ım hepimizin ölmüşlerini, benim canım babamın, ve özgecan aslan kardeşimizin de mekanını cennet eylesin. Rabbim isteyen herkese en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı, evlat evlatlar nasip etsin. hamile arkadaşlarımızında hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
kızlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin.
bende kendim için 4 adet yasin okudum. 1 tane de fazladan okudum. Allah'ım hepimizin ölmüşlerini, benim canım babamın, ve özgecan aslan kardeşimizin de mekanını cennet eylesin. Rabbim isteyen herkese en hayırlı, en kısa zamanda aratmadan; hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, imanlı, evlat evlatlar nasip etsin. hamile arkadaşlarımızında hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?