- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.081
ederim.tabikide canim benimallah yardımcın olsun canım dualarım senle sende beni unutma olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ederim.tabikide canim benimallah yardımcın olsun canım dualarım senle sende beni unutma olur mu
ınsallah canım beklıyorum senıinş.canım pazartesı bellı olacak hastane işleri eger sorun çıkmazsa evdeyim ...o zaman devam ederım inş...
Listeye yazdim ben tatlim bu liste btsin yeni liste yapacagim burda kimse yasin okumaktan cekinmez
Rabbim hakkında hayırlısını versin ablam, inşallah çok mutlu, saygılı ve huzurlu bir evliliğin olur. ALLAH her konuda yardımcınız olsun, evlilik öncesinde ki süreci en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin.Sözümüz var yakında ablam istemeye geliyolr ondan
allah razı olsn cnm ama ben kendim için istemiştim evlilik hazırlığındayım onun için
canım atanma bekleyen kardeşlerimiz için 4 tane.. katrenin minik kuzumuzun yuvadan uçup.. hayırlı bir yuva kurması ve sıkıntılarının giderilmesi içinde 4 tane okudum allahım kabul buyur...4+4 toplam 8 canımınsallah canım beklıyorum senı
3 oku cnm senoglak_kadini canım bugün misafirim vardı okuyamadım, yarın hem atanacak kardeşler için hemde katre için okuyacağım. Bana sayı verebilirmisin katre için, haftasonu yoğun olursam gelemeyebilirim.
3 oku cnm sen
Rabbim hakkında hayırlısını versin ablam, inşallah çok mutlu, saygılı ve huzurlu bir evliliğin olur. ALLAH her konuda yardımcınız olsun, evlilik öncesinde ki süreci en kolay şekilde atlatmayı nasip etsin.
canım atanma bekleyen kardeşlerimiz için 4 tane.. katrenin minik kuzumuzun yuvadan uçup.. hayırlı bir yuva kurması ve sıkıntılarının giderilmesi içinde 4 tane okudum allahım kabul buyur...4+4 toplam 8 canım
Gunaydin canim bende haftasonu okuyacam insallahKIZLAR GÜNAYDIN BEN OKUYAMADIM HAFTA SONU OKUABİLCEM
Gunaydin canim bende haftasonu okuyacam insallahKIZLAR GÜNAYDIN BEN OKUYAMADIM HAFTA SONU OKUABİLCEM
Canim kardesler icin okudum Rabbim kabul etsin3 oku cnm sen
CANIMCIM KATRE İÇİNDE 3 YASİN OKUDUM RABBİM KABUL ETSİNınsallah canım beklıyorum senı