- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.101
DÜŞÜN ARTIK TEFRİCİYE OKUMUŞ OLSAK BİR KİŞİ BİR HAFTAYI ALIREwet haftasonu ama cok gecikmeye basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DÜŞÜN ARTIK TEFRİCİYE OKUMUŞ OLSAK BİR KİŞİ BİR HAFTAYI ALIREwet haftasonu ama cok gecikmeye basladi
SEN NASILSIN FATMACIM İYİMİSİNEwet haftasonu ama cok gecikmeye basladi
Yok yha o yuzden topigi actim kim ne isterse okusun dedim herkes nasil rahat ediyorsa artik iyiyim ben ayni adet olmayi bekliyorum yineDÜŞÜN ARTIK TEFRİCİYE OKUMUŞ OLSAK BİR KİŞİ BİR HAFTAYI ALIR
ADET GÜNÜN NE ZAMANYok yha o yuzden topigi actim kim ne isterse okusun dedim herkes nasil rahat ediyorsa artik iyiyim ben ayni adet olmayi bekliyorum yine
GECEN AY SEN BENİM ADET GÜNÜMÜ HESAPLAMIŞTINYA BUAYDA BEN BASKA BİR ARKADAŞİN GÜNÜNÜ HESAPLIYORUM 1 YILDIR OLMUYORMUŞ RİCA ETTİ SENİN GİBİ BENDE SAYIP DURUYOMYok yha o yuzden topigi actim kim ne isterse okusun dedim herkes nasil rahat ediyorsa artik iyiyim ben ayni adet olmayi bekliyorum yine
Actim linki var burdaYENİ TOPİK ACTINMI
Belli degil ki benim adetim ne zaman isterse o zaman gelecekADET GÜNÜN NE ZAMAN
BAKİMActim linki var burda
Benim profile git actigim konulara dualarimizla gelen kardeslik diyeTOPİNGİN ADI NE
BULDUM BİLEMBenim profile git actigim konulara dualarimizla gelen kardeslik diye
BEN SENİN YERİNE HESAPLARIM EN SON NE ZAMAN ADET OLMUŞTUNBelli degil ki benim adetim ne zaman isterse o zaman gelecek
Daha cok var hesaba gerek yok progestan icip yine duzenli olacagim 3 nisanda olurumBEN SENİN YERİNE HESAPLARIM EN SON NE ZAMAN ADET OLMUŞTUN
PROGESTANI HERAY İÇİYON DEMİDaha cok var hesaba gerek yok progestan icip yine duzenli olacagim 3 nisanda olurum
Yoo her ay icmiom bu ay da icip duzenli adet olduktan sonra dk haina basliycamPROGESTANI HERAY İÇİYON DEMİ
KUZUM ARTIK TÜP BEBEGE KADAR İLAÇ KULLANMASAN OLMAZMIYoo her ay icmiom bu ay da icip duzenli adet olduktan sonra dk haina basliycam
yok yaa ne tup bebegı hıc ugrasamam kalkıp ıstanbula ankaraya gıtmem lazım hıc ugrasamamKUZUM ARTIK TÜP BEBEGE KADAR İLAÇ KULLANMASAN OLMAZMI