- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.061
Aa bilmio muydun o hep hamileydi kiberredemi hamile
seni gidi veled..çabuk git bakkaldan ekmek al.. ekmeği aldıktan sonrada çöpü at.. evin en küçüğü yapar bu işleri.. teyzelerinin azcık işi var... ahaahhaa
Günaydin kizlar
Kiz senin bu saatte ne isin var ayaktaYatma vakti teyzem
Kafam dolu teyzoş uyuyamyrm
berredemi hamile
Aa bilmio muydun o hep hamileydi ki
Hayirdir kuzum? Bir síkíntin mi var?Kafam dolu teyzoş uyuyamyrm
nılayın kardesıne 4...
1. katre584.........................4
2. blgsdr..............................3
3. -adre-...............................4
4. tuncer82..........................3
5. babamın_kızıyım..............4
6. kitapseverim....................4
7. asmunikal.........................3
8. e-brulim...........................4
9. berree...............................4
10. gulucukgs.........................4
11. berirem.............................4
12. Fatih Nilay Asmunun kardesinin hayırlısıyla atanması için okuyoruz
13. katre arkadaşımız için bir kere daha okuyabılır miyiz
KIZLAR OKUDUM DIYE YAZDIGINIZ MESAJLARI OZELDEN ATARSANIZ IYI OLACAK SAYFALARDA GERI KALIYOR GOREMEDIGIM ZAMAN OLABILIYOR YA ALINTI YAPIN YA OZELDEN ATIN OPUCUKLERRR
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
Sagol Allah razi olsun berreem. Rabbim sanada hayirli ve kolay bir dogum, saglicakla da yavrunu kucagina almayi nasip etsin.
canım nasılsın sen ayrıldınmı işten 32.hafta bitince ayrılıyorsun dimi
allah yardımcın olsun canım dualarım senle sende beni unutma olur muamin amin kuzum dualarinizi eksik etmeyin benimde aklimdasiniz insAllah. .
evet canim ama ben biraz rahatsiz oldugim icin 10 gun dur evdeyim suan 31+5 im cumartesi raporum basliyor artik pek bisey kalmadi dualrinizda unutmayin.
8 tane mi okudun cnm 3une birden okuyoruz ayri degil 3unun de atanmasi icinnılayın kardesıne 4...
katrenın arkadaşına 4 tane okudm.....listeye yazarsanız sevınırım canlar
Hayirdir kuzum? Bir síkíntin mi var?
nılayın kardesıne 4...
katrenın arkadaşına 4 tane okudm.....listeye yazarsanız sevınırım canlar
Listeye yazdim ben tatlim bu liste btsin yeni liste yapacagim burda kimse yasin okumaktan cekinmezHayırlı akşamlar herkese ben fatma abladan son kez rica etmiştim bnm için okuyabilirmiyiz diye okuyabilirseniz çok sevinirim okuyacak arkadaşlar için niyetimi yazayım bu ara kafam çok dolu sözleniyorum hayırlı mutlu huzurlu bi evlilik yapmak için birbirimize hayırlı bi eş olmamız için hakkımızda hayırlısının olması için dua istiyorum bide abimin şark görevi çıktı hakkında hayırlısının olması iyi biyere gitmesi içinde duaya ihtiyacımız var şimdiden hepinizden Allah razı olsn hepimizin duaları kabul olur inşallah
1 tanemı 41 yasın okunacaktı:?8 tane mi okudun cnm 3une birden okuyoruz ayri degil 3unun de atanmasi icin
ewet cnm eger vermedıysen 4 tanesını katre ıcın verebılırsın boylece tum lıstemız bıtmıs olacak katreye bır tur daha okuycaz1 tanemı 41 yasın okunacaktı:?
olur tamam 8 tane okudum...ewet cnm eger vermedıysen 4 tanesını katre ıcın verebılırsın boylece tum lıstemız bıtmıs olacak katreye bır tur daha okuycaz
tamam canım katreye okunddu yazıcam bıttı senın okumaların rabbıme emanet ol canım bızi bırakma yıne gelebıldıgın zaman gelolur tamam 8 tane okudum...
inş.canım pazartesı bellı olacak hastane işleri eger sorun çıkmazsa evdeyim ...o zaman devam ederım inş...tamam canım katreye okunddu yazıcam bıttı senın okumaların rabbıme emanet ol canım bızi bırakma yıne gelebıldıgın zaman gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?