- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.001
okundu tatlımgulucukgs..........................4okundu
yeni liste bu.. E-BRULIM için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin.
( HAYIRLI BİR EVLAT SAHİBİ OLMASI İÇİN OKUYORUZ )
Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
bende seni datlummmmmmAllah hepinizden razi olsun canlarim, Rabbim bütün dileklerini hayirlisiyla kabul etsin. Gönlünüzden gecenleri gerceklestirsin. Seviyorum siziii
Ebru icin okudun mu cnmgunaydin kizlar en sondaki kisiyemi okuyorum yoksa baska birinemi? kardeslerin atanmasi felan okudum galiba onaysa kac tane okuyacagim.bilgi verirmisiniz:)
Daha seninki bitmedi canimGünaydin kizlar, bugün kardeslerin atanmasi icin okuyoruz degil mi? :)
yok canim okumadim ama hemen okuyorum 12 ye kadar biter.insAllahEbru icin okudun mu cnm
Biter cnm insallahyok canim okumadim ama hemen okuyorum 12 ye kadar biter.insAllah
Canim dedim ya önemli degil ben kalanlari tamamlarim, daha fazla aksamasin, gecelim kardeslere biran önce. Onlarin ki daha önemli, kuzucuklar biran önce atansin, ekmek paralarini kazansinlar :)Daha seninki bitmedi canim
Hayirlisi olsun gülüm, yine olur üzülme hatta daha güzelleri olsun insallah.Kizlar evimiz 195binliraya satildi pazartesi alicaz parayi uzuluyorum ama rabbim yardim etti de hemen satildi adam gelmis direk bizimkini istemis
insallahne diyelim hayirlisi herseyin atamLar nisanda canim vaktimiz var hele bu liste bitsin bugunCanim dedim ya önemli degil ben kalanlari tamamlarim, daha fazla aksamasin, gecelim kardeslere biran önce. Onlarin ki daha önemli, kuzucuklar biran önce atansin, ekmek paralarini kazansinlar :)
Hayirlisi olsun gülüm, yine olur üzülme hatta daha güzelleri olsun insallah.
Ewet buldum bile isimiz rast gidiyor sukurler olsun aksam evi bakmaya gidecegimee kirayamı çıkacaksınız adre ?
Peki canim nasil uygun görürseniz öyle olsuninsallahne diyelim hayirlisi herseyin atamLar nisanda canim vaktimiz var hele bu liste bitsin bugun
Hayirlisi olsun, tayinini ne zaman isteyeceksin canim?650ye 0 ev bulduk arkadasim buldu daha dogrusu illa gel gor komsu olalim dedi bende aksam gorucem bakalim
Bu sene isteyemiyoruz kuzum 2016 agustosta en erken rapor almak istedim ama onu da hamile kalmadan veremem diyor drHayirlisi olsun, tayinini ne zaman isteyeceksin canim?
Insallah gerek bile kalmaz canim, Rabbim hayirlisiyla seni evladina kavustursun.Bu sene isteyemiyoruz kuzum 2016 agustosta en erken rapor almak istedim ama onu da hamile kalmadan veremem diyor dr
aynı canım sabır çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?