- 30 Haziran 2013
- 21.703
- 1
- 17.586
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.981
Kizlar acil sevgiye ihtiyacim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin gecelim di mi cabuk bitsin
Sevelim seni o zamanKizlar acil sevgiye ihtiyacim var
Ewettt yumurtalarimi buyutmem lazim sevgi gonderin oralardannnSevelim seni o zaman
:)Kizlar acil sevgiye ihtiyacim var
Okur kizlar merak etme kuzucukCanim yarin gecelim yeni listeye, kalanlari ben kendim okur tamamlarim.
okunur kuzum hepsi sana çok olurCanim yarin gecelim yeni listeye, kalanlari ben kendim okur tamamlarim.
Degil tabiiii ben de sizi cok seviyorummm persembeyi sabirsizlikla bekliyorum yumurtalarim olusmaya baslamistir:)
seni sevmemek mümkünmü
Ewettt yumurtalarimi buyutmem lazim sevgi gonderin oralardannn
Okur kizlar merak etme kuzucuk
okunur kuzum hepsi sana çok olur
ooh sanada artık teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dicekler... döndüm bir baktımki bana dediler dicen.. ağlıcan.. yüzün buruşacak...
Katre teyze topumuzu verseneeee diye bagircaklar sanaaa
intikam soğuk yenen bir yemektirAyy ne biriktirmişsiniz içinizde hemen saldırıya geçtiniz teyzecikler sizi
Biz teyzeligimizden memnuniz ya sen hazir misin katre teyzeeeeeee biraz zor olacak hazmetmenAyy ne biriktirmişsiniz içinizde hemen saldırıya geçtiniz teyzecikler sizi
Öyleymişintikam soğuk yenen bir yemektir
Biz teyzeligimizden memnuniz ya sen hazir misin katre teyzeeeeeee biraz zor olacak hazmetmen
Ebruya mi yoka kardeslerimizin atanmasi icin olana mi hangisine okudun cnmlistedeki son kışıyede okudum ..allah aemanet olun kızceler....yenı listede olamayacağım
günaydın kızlar ebrulim için 4 yasin okudum allah kabul etsin.Biz teyzeligimizden memnuniz ya sen hazir misin katre teyzeeeeeee biraz zor olacak hazmetmen
buruşuk teyzecikAyy ne biriktirmişsiniz içinizde hemen saldırıya geçtiniz teyzecikler sizi