• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben oğlanı hastanede sünnet ettirdiydim doğumdan son, keşke öyle yapaydınız göbekle birlikte hatta daha kısa sürede iyileşiyor :21:
Onu duymamıştım birde bu dr u çok övdüler özelde yaptırcaktık özeldeki çocuk dr umuz buna yönlendirdi devlette o ilçede yine
Şimdiye olcaktı 6ay aşısıyla 3hafta olmalıymış arasında ondan bekledik

Emip yatıyo 1kere kalkıyo 4.30 5.00 gibi oda eşim giderken ışık açıp tıkırtı yapınca o zaman güzelce emiyo uyuyo 7gibi bidaha emiyo

ohhh ohhh maaşallah damadıma bizim gız zalım çıktı on milyon yüz kere kalkıyor bi yüzüm gülmedi şu gece uykusundan :KK34:

ohhh ohhh maaşallah damadıma bizim gız zalım çıktı on milyon yüz kere kalkıyor bi yüzüm gülmedi şu gece uykusundan :KK34:
Daha önce hiç kalkmıyodu da dönmeyi öğrenince dönerken aranıp ağlıyo gündüz ses aramaz gece eşim yüzünden uyanmaya alıştı
Sana çekmiş gelin oğluşuma da eziyet eder

Aynen halım den hıc memnun degılım ozguven sıfır 😥 esım de cok ısıtıyor vermem ı ama olmuyor yaa
eşin arkadaşın o bu şu için değil kendimiz ve sağlıklı olmak için kilo veriyoruz en önemli varlık kendimiziz altın ana kural bebişim bu :KK200:

Daha önce hiç kalkmıyodu da dönmeyi öğrenince dönerken aranıp ağlıyo gündüz ses aramaz gece eşim yüzünden uyanmaya alıştı
Sana çekmiş gelin oğluşuma da eziyet eder
kıyamadı baak bakk kaynanaya bak asıl ben eziyet ederim oğluna sakin sabırlı yetiştir lazım olacak :KK53:

Kızlar yaa cok kotu durumdayım cok kıloluyım yaaa 😥 bana yardım edınnnn napıcam adapte olamıyorımmmm
Canım önce isteyeceksin
Istek yoksa asla olmaz
Zayifliycam diyeceksin
Afiyet olsun canım
Az az bu ye biraz daha

Bebe mebe ödem anlamam hakkımla yeneceğum seni bahane bulma bana
Hem o göbeee eritmeden içine bebeee koyma kız

Afiyet olsun canım
Ben diyette en çok patates pilavdan korkuyorum patates varsa ekmek yemiyorum mesela

Afiyet olsun canım
Sağol kuzum
Menüm

Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
Az peynir
4 yeşil zeytin
Domates salatalık
Çeyrek simit

Akşam 15:00
1 porsiyon et döner
Salata
Azcık lavaş

Ara 18:00
2 küçük incir

1,5 lit su

Çok çokkk adımm
Afiyet olsun kaptanim
Aynen halım den hıc memnun degılım ozguven sıfır 😥 esım de cok ısıtıyor vermem ı ama olmuyor yaa
Canım veremeyecek olsam ben veremezdim 123 le doğuma gittim 115 le eve geldim
109 a düştüm tekrar 112 kilo oldum
Biraz verdim 109 la buraya başladım ve şuan 83 lerdeyim
Iste ve basar
ben oğlanı hastanede sünnet ettirdiydim doğumdan son, keşke öyle yapaydınız göbekle birlikte hatta daha kısa sürede iyileşiyor :21:
Ben çok istedim de bende çok bilmişler vardı yaptirmadilar

Back
X