• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menüm

Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
Az peynir
4 yeşil zeytin
Domates salatalık
Çeyrek simit

Akşam 15:00
1 porsiyon et döner
Salata
Azcık lavaş

Ara 18:00
2 küçük incir

1,5 lit su

Çok çokkk adımm

Vayy kaptan akşam yemeği 3 de yenmiş harika tam benim kafa aslında ne yediğimiz değil ne zaman yediğimiz önemli :KK9:

Aynen halım den hıc memnun degılım ozguven sıfır 😥 esım de cok ısıtıyor vermem ı ama olmuyor yaa
Olacak ama hemen değil zamanla 5kilo 1cm inceltiyo en az 5kilo vermelisin farkı görmek için

Benim eşim istemiyo kilo vermemi ama şöyle düşünüyorum
Verirsem bana bakışı ilgisi artacak dışarı çıktığımızda ben rahat olucam kendime güvenicem bişey denerken bakarken ya olmazsa diye korkarak denemiycem
Yani düşün bak neler neler değişcek herşey nasıl güzel olcak
Bi kadın kendini nasıl mutlu ve güzel hissedecekse o bedende olmalı
Biçok insan şuanki kilomda görüntümde olmak için uğraşıyo ve benim diyet yapıp memnun olmamamı kınıyolardır amaa ben memnun değilim mutlu olmuyorum böyle
Aynaya baktığımda işte bu diyene kadar devam

Süper menü ama bence tartı öncesi en azından akşam yemeklerini biraz daha öne al canım çok faydasını görürsün.. :KK66:
17.30da çıkıyom evden 19da giriyorum ısıt hazırla oğlanın gönlünü et anca 19.30 yada 20.00 oluyo bu okul düzeniyle malesef böyle olcak hep

Selam kızlar malumunuz kalabalık bi akşama hazırlanıyorum ve yarın sabah çok erken çıkcaz sünnet için evi silip süpürcem resmen iki ayağım bi pabuca girmiş durumda. 15.00 gibi kv ve anem gelebilir çoğu işimi halletmem gerek sık sık girerim

Hayırlı uğurlu bol neşeli olsun kuzum sünnetiniz..

Canim cocuklarim Canim cocuklarim uyusunda büyüsün nennniiiii.
şöyle bi kahvaltı serp benim için .ye iç yan gel yat bugün .
Keşke elime düşsede uyusam yok anam bana deliksiz uyku haram iki küçükte soğuk almış evin içind e salya sümük onlarla ilgilenmekten hic bisey yapamadim ne spor ne kahvaltı biraz once ellerim titredi gozum karardi nasil yedim ne yedim bilmiyom

Selam kızlar malumunuz kalabalık bi akşama hazırlanıyorum ve yarın sabah çok erken çıkcaz sünnet için evi silip süpürcem resmen iki ayağım bi pabuca girmiş durumda. 15.00 gibi kv ve anem gelebilir çoğu işimi halletmem gerek sık sık girerim
Kolay gelsin cnm şimdiden hayirli olsun

Back
X