- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
canın zoppa istiyorKızlar yaa cok kotu durumdayım cok kıloluyım yaaabana yardım edınnnn napıcam adapte olamıyorımmmm

kalk bi spor neyin yap kendine gelirsin birlikteyiz artık şişkoluğu unutacak fit kelebek olcaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canın zoppa istiyorKızlar yaa cok kotu durumdayım cok kıloluyım yaaabana yardım edınnnn napıcam adapte olamıyorımmmm
Onu duymamıştım birde bu dr u çok övdüler özelde yaptırcaktık özeldeki çocuk dr umuz buna yönlendirdi devlette o ilçede yineben oğlanı hastanede sünnet ettirdiydim doğumdan son, keşke öyle yapaydınız göbekle birlikte hatta daha kısa sürede iyileşiyor![]()
Emip yatıyo 1kere kalkıyo 4.30 5.00 gibi oda eşim giderken ışık açıp tıkırtı yapınca o zaman güzelce emiyo uyuyo 7gibi bidaha emiyo
Daha önce hiç kalkmıyodu da dönmeyi öğrenince dönerken aranıp ağlıyo gündüz ses aramaz gece eşim yüzünden uyanmaya alıştıohhh ohhh maaşallah damadıma bizim gız zalım çıktı on milyon yüz kere kalkıyor bi yüzüm gülmedi şu gece uykusundan![]()
eşin arkadaşın o bu şu için değil kendimiz ve sağlıklı olmak için kilo veriyoruz en önemli varlık kendimiziz altın ana kural bebişim buAynen halım den hıc memnun degılım ozguven sıfıresım de cok ısıtıyor vermem ı ama olmuyor yaa
kıyamadı baak bakk kaynanaya bak asıl ben eziyet ederim oğluna sakin sabırlı yetiştir lazım olacakDaha önce hiç kalkmıyodu da dönmeyi öğrenince dönerken aranıp ağlıyo gündüz ses aramaz gece eşim yüzünden uyanmaya alıştı
Sana çekmiş gelin oğluşuma da eziyet eder
Sağol cnmCanim cocuklarim geçmiş olsun tatlım.dikkat et kendine.
Bizde öyle rabbim hepimize sifa göndersinSlm hatunlar
Sabah gözümüzü açıp soluğu hastanede aldık
Çocuklar ve ben gribiz
Gece çok ağladılar![]()
Ayağına ne oldu ki ben kaçırdım orayı heraldehayaller- hayatlar bacım ben de kızla sabahları yürüyecektim gel gör ki ayağım feci inşallah geçer![]()
Amin canımBizde öyle rabbim hepimize sifa göndersin
Of of offfff diyorummBugün elbise aldım normal boyutlara geldiğim için pek neşeliyim lakin 10 kilo daha vereceuum, ahaaa buraya yazıyorum![]()
Eki Görüntüle 2308572
kaçırmayacaksın bebişim benim takip edeceksünAyağına ne oldu ki ben kaçırdım orayı heralde
Canım önce isteyeceksinKızlar yaa cok kotu durumdayım cok kıloluyım yaaabana yardım edınnnn napıcam adapte olamıyorımmmm
Sağol kuzumAfiyet olsun canım
Az az bu ye biraz daha
Bebe mebe ödem anlamam hakkımla yeneceğum seni bahane bulma bana
Hem o göbeee eritmeden içine bebeee koyma kız
Afiyet olsun canım
Ben diyette en çok patates pilavdan korkuyorum patates varsa ekmek yemiyorum mesela
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanimMenüm
Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta
Az peynir
4 yeşil zeytin
Domates salatalık
Çeyrek simit
Akşam 15:00
1 porsiyon et döner
Salata
Azcık lavaş
Ara 18:00
2 küçük incir
1,5 lit su
Çok çokkk adımm
Canım veremeyecek olsam ben veremezdim 123 le doğuma gittim 115 le eve geldimAynen halım den hıc memnun degılım ozguven sıfıresım de cok ısıtıyor vermem ı ama olmuyor yaa
Ben çok istedim de bende çok bilmişler vardı yaptirmadilarben oğlanı hastanede sünnet ettirdiydim doğumdan son, keşke öyle yapaydınız göbekle birlikte hatta daha kısa sürede iyileşiyor![]()
Geçmiş olsun beybi. elbisenin içindeki yikiliyokaçırmayacaksın bebişim benim takip edeceksün
durduk yere burktum![]()
Slm hatunlar
Çocuklar ve ben gribiz
Gece çok ağladılar![]()
Slm hatunlar
Çocuklar ve ben gribiz
Gece çok ağladılar![]()
Bizde öyle rabbim hepimize sifa göndersin
ayyy aynı benBugün elbise aldım normal boyutlara geldiğim için pek neşeliyim lakin 10 kilo daha vereceuum, ahaaa buraya yazıyorum![]()
Eki Görüntüle 2308572