- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
Geçmiş olsun kuzum kesin salgın var herkez hastaSlm hatunlar
Sabah gözümüzü açıp soluğu hastanede aldık
Çocuklar ve ben gribiz
Gece çok ağladılar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzum kesin salgın var herkez hastaSlm hatunlar
Çocuklar ve ben gribiz
Gece çok ağladılar![]()
Yavrum biz istersen daha çıtır oluruzayyy aynı ben![]()
Sağol cnmgecmis olsun kizlar.
Fıstık gibim olmuşsun maşallahBugün elbise aldım normal boyutlara geldiğim için pek neşeliyim lakin 10 kilo daha vereceuum, ahaaa buraya yazıyorum![]()
Eki Görüntüle 2308572
Yaw çocuk doğmadan başladı kutlamalar 3dene doğurdum ben yapamadım haaaKuzenim bugün babyshower yapıyor
Ters zamanda gribe yakalandik
Gidemiycem
zabanan kalktım 3 bebe yedir içir beslenme hazırla aç aç çık evden öğle koşa koşa yemeğe git eve.kocayla telde yolda didiş.Yavrum biz istersen daha çıtır oluruzbugun spor yaptın mi
Yemek olarak ne yedin
rapor ver
Bunlar puan etmiyor bacım şöyle ekşınlı hoplamalı zıplamalı spor lazımzabanan kalktım 3 bebe yedir içir beslenme hazırla aç aç çık evden öğle koşa koşa yemeğe git eve.kocayla telde yolda didiş.
iyi kalori yaktım![]()
Hiç de sevmem öyle şeyleri yav bi doğum günüsü kutlansın yeterYaw çocuk doğmadan başladı kutlamalar 3dene doğurdum ben yapamadım haaa
Bi de o çıktı yav ecnebi adetlerüKuzenim bugün babyshower yapıyor
Ters zamanda gribe yakalandik
Gidemiycem
Kız geçmiş olsun yav sırayla hasta olduk hepimizSlm hatunlar
Çocuklar ve ben gribiz
Gece çok ağladılar![]()
Çok sağol canimgecmis olsun kizlar.
Evet ya hep öyle diyolarGeçmiş olsun kuzum kesin salgın var herkez hasta
Kız bana bi tuhaf geliyor böyle şeylerYaw çocuk doğmadan başladı kutlamalar 3dene doğurdum ben yapamadım haaa
Hep öyle hep öylezabanan kalktım 3 bebe yedir içir beslenme hazırla aç aç çık evden öğle koşa koşa yemeğe git eve.kocayla telde yolda didiş.
iyi kalori yaktım![]()
Valla doğru dedinBi de o çıktı yav ecnebi adetlerü![]()
Sağol kuzumKız geçmiş olsun yav sırayla hasta olduk hepimiz
HarikasınDaha yeni yiyebildim akşam yemeğini yemeğim hazır değildi..İş çıkışı anne evine gitmek ne büyük lüksmüş ( oyy iyi ki varlar)
Şimdi bebelerin karnını doyurcam sonra banyo yaptirip pilates yapcam 6000 adimim da oldu bile..Lusi
Hadi bana kolay gele..
Sen foto at asıl seni görek boyuna göre kilon iyi çünkü sırıkçım