- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Öyle deme kiz bunlar güzel telâşlar tadını çıkar. oğlun sagliklisiyla sünnet olsun gerisi teferruatSağol gülüm
Allah düşmanımın başına vermesin o kadar illallah dedim artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme kiz bunlar güzel telâşlar tadını çıkar. oğlun sagliklisiyla sünnet olsun gerisi teferruatSağol gülüm
Geçmiş olsunKeşke elime düşsede uyusam yok anam bana deliksiz uyku haram iki küçükte soğuk almış evin içind e salya sümük onlarla ilgilenmekten hic bisey yapamadim ne spor ne kahvaltı biraz once ellerim titredi gozum karardi nasil yedim ne yedim bilmiyom
Aynen yaaa ama işte bi yadım bi destek bekliyo insan ama nerdeÖyle deme kiz bunlar güzel telâşlar tadını çıkar. oğlun sagliklisiyla sünnet olsun gerisi teferruat
gercekten sinir bozucu bende yaşamıştım.değiştiremeyeceğin şeylere canını sıkmamaya çalış.Okulda bekleme işi yokmu canım sıkılıyo off ikisinin arasındaki saat farkı rezil oluyoz hepimizde ahh bu zorluklar hep onlar için
Başla canım iple çekiyorumkacisnyok diyorsun
ya zaten kollarim, gobegim oyle sarkik ki. bi an once baslamak istiyorum. ve baslyinca da tam baslayacagim.
bende bende bende@olvidos çalışan bayan olmak zor ,helede anne için.adam bakımlı ol ister iş bakımlı olmayı gerektirir.artık bakımı geçtim kilomla dikkat çekmek istemiyorum
ayyy aminnnn öncede saçlarımı maşalardım yada düzleştirirdim şimdi onları bile yapasım gelmiyorBu sefer vererek başaracaksın işe giderken istediğini giyip fit ve şık olacaksın daha da mutlu olacaksın pazartesi olsada şunu giyip gitsem diyeceksin
sahgull dünki menüm iletilmemiş sanırım sizden alıntı Yok tekrar ileteyim ☺
Sabah 2 yumurta peynir
Öğlen
Yeşil fasülye
Yoğurt
Akşam
Yeşil fasülye
Salata
Bir dilim ekmek
bu hafta ben de bekleyecektim 1.30 dan 3Okulda bekleme işi yokmu canım sıkılıyo off ikisinin arasındaki saat farkı rezil oluyoz hepimizde ahh bu zorluklar hep onlar için
hayaller- hayatlar bacım ben de kızla sabahları yürüyecektim gel gör ki ayağım feci inşallah geçerbu hafta ben de bekleyecektim 1.30 dan 3
15 e kadar ama kiz iki gundur gidemedi. okulun yaninda park var orada abisini beklerken kiz eglenir ben de yuruyus yaparim diyordum![]()
Haklısıngercekten sinir bozucu bende yaşamıştım.değiştiremeyeceğin şeylere canını sıkmamaya çalış.
oğluşunda kolayca sünnet olur inşallah.
ben oğlanı hastanede sünnet ettirdiydim doğumdan son, keşke öyle yapaydınız göbekle birlikte hatta daha kısa sürede iyileşiyorSağol gülüm
senin oğlan kaç kere kalkıyor canım?Şarkı tam benlik zaten
Uykular haram oldu
Gençliğim bak talan da oldu ....
Zalııııım geceler
Oyyyy oyyyyyresmen kafam şişmiş hissediyorum kani kafam tüm bedenimden büyük sanki şu an
hasılat nedir?cok felaket artiyim3 gun ac yatsam toparlayamam galiba.
![]()
Sıcak olmasa bizde öyle yaparız birazdan annem gelcek oğlanı ona bırakır küçüğü alıp gelirim sonra büyüğe ayrı giderimbu hafta ben de bekleyecektim 1.30 dan 3
15 e kadar ama kiz iki gundur gidemedi. okulun yaninda park var orada abisini beklerken kiz eglenir ben de yuruyus yaparim diyordum![]()
plates de cigerimi ye canım ohhh mis etiket isterümGünaydın hanımlar
Güzel kaçamaksız bol eksili ve bol sporlu bir gün olsun dilerim..
Bugün pilatese başlıycam inşallah, işyerinde de squat yapsam diye düşünüyorum ne kadar yapsam o kâr..
Saglam toto sağlam vücutta bulunur![]()
Emip yatıyo 1kere kalkıyo 4.30 5.00 gibi oda eşim giderken ışık açıp tıkırtı yapınca o zaman güzelce emiyo uyuyo 7gibi bidaha emiyosenin oğlan kaç kere kalkıyor canım?