• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Keşke elime düşsede uyusam yok anam bana deliksiz uyku haram iki küçükte soğuk almış evin içind e salya sümük onlarla ilgilenmekten hic bisey yapamadim ne spor ne kahvaltı biraz once ellerim titredi gozum karardi nasil yedim ne yedim bilmiyom
Geçmiş olsun
Dikkat et diyeti bozma aman haaa

Okulda bekleme işi yokmu canım sıkılıyo off ikisinin arasındaki saat farkı rezil oluyoz hepimizde ahh bu zorluklar hep onlar için

sahgull sahgull dünki menüm iletilmemiş sanırım sizden alıntı Yok tekrar ileteyim ☺

Sabah 2 yumurta peynir

Öğlen

Yeşil fasülye
Yoğurt

Akşam
Yeşil fasülye
Salata
Bir dilim ekmek

Senin menü de görülmeye değermiş :KK66:
Çok iyisin hadi artık şu 80 leri bi aş 70 li rakamları bi gör..

Okulda bekleme işi yokmu canım sıkılıyo off ikisinin arasındaki saat farkı rezil oluyoz hepimizde ahh bu zorluklar hep onlar için
bu hafta ben de bekleyecektim 1.30 dan 3
15 e kadar ama kiz iki gundur gidemedi. okulun yaninda park var orada abisini beklerken kiz eglenir ben de yuruyus yaparim diyordum :deli:

15 e kadar ama kiz iki gundur gidemedi. okulun yaninda park var orada abisini beklerken kiz eglenir ben de yuruyus yaparim diyordum :deli:
hayaller- hayatlar bacım ben de kızla sabahları yürüyecektim gel gör ki ayağım feci inşallah geçer :kahve:

Sıcak olmasa bizde öyle yaparız birazdan annem gelcek oğlanı ona bırakır küçüğü alıp gelirim sonra büyüğe ayrı giderim
Her iş yarım duruyo oğlan sıkıldı oyun istiyo mızlayıp duruyo tekaşa kardım uyutayım bari

Günaydın hanımlar:KK68:

Güzel kaçamaksız bol eksili ve bol sporlu bir gün olsun dilerim..

Bugün pilatese başlıycam inşallah, işyerinde de squat yapsam diye düşünüyorum ne kadar yapsam o kâr..
Saglam toto sağlam vücutta bulunur :KK76:
plates de cigerimi ye canım ohhh mis etiket isterüm :KK68:

Back
X