senin 4 tanemi cocuk maşallah hocam.Bi benimki dogumdan bu yana gelmiyo sadece sanci benu yokluyo bende yolunu gozlüyom
Tavuk, haş karnabahar bide yeşil salata yapcamSizin menülerde neler var
Imm harikabut almış eşim tek parça haşladım büyük tencerede pişmesine az kala içine büyük parçalar halinde patates havuç soğan kereviz ve kereviz yapraklarını doğradım attım hafif pul biber tuz o kadar ekstra yağ yok yahni gibi benim baya hoşuma gitti
Kendine en büyük iyliği yaparsınbende bugün gidip bi salonla görüşeceğim yoksa kendim yürüyüşe çıkmayı hep erteliyorum işim var bugün diyorum spor salonu olursa belli saati olur giderim bide evime uzak seçicem ki hemde yürüyeyim
Bence bugun hiç bulaşmaBen bugun karniyârik bulgur pilavı yapacam erken yaparsam bende yerim
Hoşgelmiş benimkide geldi gelecek ölüyorum ağrıdanRegl gelir hoş gelir
Ley leeeeeyyyy limi limi leyyy
Söyle o erola kendi yiyip yiyip almıyoAy bi benim gelmiyorkaptan yarın beni asacak girişe çok şişim Erol yine mi hamilesin bi göbek ne dedi bende yemiyorum yiyormuyum sanki dedi çok kızdım akşam
kuculmuyormus da7 yaştan sonra küçülüyomuş zaten ya onu mu bekliyorlar
benim koca da arada yaglari kavrayip hey masallah diyor elimin tersiyle geciresim geliyorAy bi benim gelmiyorkaptan yarın beni asacak girişe çok şişim Erol yine mi hamilesin bi göbek ne dedi bende yemiyorum yiyormuyum sanki dedi çok kızdım akşam
Ben karniyarigimi kızartmadan yapiyom olmazsa bulgur yemem yanında biraz karnıbahar yerim kaptanım olmazmiTavuk, haş karnabahar bide yeşil salata yapcam
Imm harika
Kendine en büyük iyliği yaparsın
Bence bugun hiç bulaşma
Ayır hakkını yarın ye
Kendine diyete uygun bişeyler yap
Hoşgelmiş benimkide geldi gelecek ölüyorum ağrıdan
Ama tabiki artı gelmiyoruz bol su iççç
Söyle o erola kendi yiyip yiyip almıyo
Sanada sürekli cıss yaptırıyo
Bide utanmadan göbeğin var diyo
Ben olsam o kocaya hayatta zahmet edip yapmam o şeyleri
Bide sen dünkü menüyü yazdın mı benimmi dikkatimden kaçtı bekliyorummm
Sakın bulgura bulaşma ozamanBen karniyarigimi kızartmadan yapiyom olmazsa bulgur yemem yanında biraz karnıbahar yerim kaptanım olmazmi
Anlaşıldı kaptanım yanına salata yapıyomSakın bulgura bulaşma ozaman
Yanına salatada yiyebilirsin
Olur yani
Afiyet olsun kaptanimMenümm
Kahvaltı 9:30
Eki Görüntüle 2541871
Ara 11:30
Nescafe azcık sütlü
Öğle 14:00
Geçenki ananas yoğurt karısımı 1 kase
Akşam 19:00
Eki Görüntüle 2541872
Pazının çoğunu yiyemedim
2 lit su
İki kupa ödem çayı
45 dk yürüyüş
Sağol cnmAfiyet olsun kaptanim
Yok yok bugun acıkmazsın sen sabahın heycanıylaBenim menüm sabah kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı
kahvaltı biberli çökelekli 1 yumurtA 7 zeytin yarım dilim ekmek 1 salatalık biraz tane üzüm
Ara
Kahve biraz kuru üzüm 7 8 tane
Aksam yemeği 18 00 1 kucuk patlıcan karnıyarık salata bir kaç parça karnıbahar ayran 1 sb. yarım dilim ekmek
Su yatana kadar 3 litre olur
sahgull yatmadan acıkırsam bir bardak süt içerim
Yarım saat bisikletLusi
Benim zeytinler tuzlu degil cnm ama azaltırımYok yok bugun acıkmazsın sen sabahın heycanıyla
Afiyet olsun
Sadece 7 zeytin fazla 4-5 yap onu bide mutlaka suda bekletip tuzunu al
Zeytin masum görünüyor ama değil cnn
ek olaraksabah
yulaf kepekli omlet
sutlu kahve
ara 1 elma
yarim muz
ogle
1 tabak brokokoli ve havuc uzeri yogurt
1 minik kirmizi pancar
aksama ne yesem bilmiyorum evde et fln yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?