- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım vallahi saatten haberim olmuyor artık çizgi film ne zamansa ona göre saat 5 e geliyor felan diye anlıyorum çoğu zaman teli Efe zapt ediyorCnn saatler ve su miktarınıda yaz
Güzel menü
Tabiki cnm ama kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun çokta zor değil aslındaMerhabalar hanımlar gruba yazamıyorum cunku adapte olamıyorum ve hep baslıcam diyip baslayamadıgımda sanki kandırıyor gıbı oluyorum aklım hep burda kalıyor o yuzden tam duzenımı kurup karar verdıgım zaman tekrar katılmak istiyorum eger kabul edersenızsahgull
Tesekkurler anlayışın ıcın kaptancımmm tam adapte olmayınca utanıyorum yazamıyorum ve vicdanım rahat etmiyor ıns en yakın zaman da gorusuruzTabiki cnm ama kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun çokta zor değil aslında
Kafa olarakta hazır olduğunda bekliyorum cnm
Uzatma arayı bekliyoruzTesekkurler anlayışın ıcın kaptancımmm tam adapte olmayınca utanıyorum yazamıyorum ve vicdanım rahat etmiyor ıns en yakın zaman da gorusuruz ❤❤❤
Hain kedi gömüklemişsin kadayıfıSelam kızlar
saat 9
1 haşlama yumurta
Az peynir zeytin
Üç dilim sucuk
Saat 16
2 lahmacun
Yeşillik Salata ezme
İki çatal kadayıf
2 saat yürüyüş dün de 2 saat yürümüştüm![]()
Afiyet olsun süt yada ayran iç cnmsahgull menüm
Sabah 9 gibi
Sağlıklı beyaz peynirli tost
Öğlen 14 gibi
Sade salata
Akşam 17.30
Az kara buğdaylı salata
Midem kazınıyor az yedim bugün beslenemiyorum
Su çok içtim dikkat ediyorum ☺