• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cnn saatler ve su miktarınıda yaz
Güzel menü
Kaptanım vallahi saatten haberim olmuyor artık çizgi film ne zamansa ona göre saat 5 e geliyor felan diye anlıyorum çoğu zaman teli Efe zapt ediyor 😫 ama en son saat 18.30-19.00 gibi yiyorum sabahta 9.30-10 gibi

Merhabalar hanımlar gruba yazamıyorum cunku adapte olamıyorum ve hep baslıcam diyip baslayamadıgımda sanki kandırıyor gıbı oluyorum aklım hep burda kalıyor o yuzden tam duzenımı kurup karar verdıgım zaman tekrar katılmak istiyorum eger kabul edersenız sahgull sahgull

Merhabalar hanımlar gruba yazamıyorum cunku adapte olamıyorum ve hep baslıcam diyip baslayamadıgımda sanki kandırıyor gıbı oluyorum aklım hep burda kalıyor o yuzden tam duzenımı kurup karar verdıgım zaman tekrar katılmak istiyorum eger kabul edersenız sahgull sahgull
Tabiki cnm ama kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun çokta zor değil aslında
Kafa olarakta hazır olduğunda bekliyorum cnm

Tabiki cnm ama kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun çokta zor değil aslında
Kafa olarakta hazır olduğunda bekliyorum cnm
Tesekkurler anlayışın ıcın kaptancımmm tam adapte olmayınca utanıyorum yazamıyorum ve vicdanım rahat etmiyor ıns en yakın zaman da gorusuruz ❤️❤️❤️

Selam kızlar

saat 9
1 haşlama yumurta
Az peynir zeytin
Üç dilim sucuk

Saat 16
2 lahmacun 😌
Yeşillik Salata ezme
İki çatal kadayıf 🙄

2 saat yürüyüş dün de 2 saat yürümüştüm 🏆
Hain kedi gömüklemişsin kadayıfı
Sabah tartıya göre karar vercem cezana

sahgull sahgull menüm 😘

Sabah 9 gibi

Sağlıklı beyaz peynirli tost

Öğlen 14 gibi
Sade salata

Akşam 17.30
Az kara buğdaylı salata

Midem kazınıyor az yedim bugün beslenemiyorum
Su çok içtim dikkat ediyorum ☺
Afiyet olsun süt yada ayran iç cnm

Kahvaltı öncesi 2 incir 2 saat sonra
Saat 10 gibi kahvaltı 1 biberli yumurta peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek salatalık domatez
Saat 15 00
kahve ceviz biraz pestil
17 00 kıymalı ıspanak salata ayran 1 dilim ekmek
20 30 tarçınlı bir bardak süt 1 incir
Su 2 litre 30 dk bisiklet 2 saatte alışveriş merkezinde dolandım sahgull sahgull Lusi Lusi

Back