- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Eşinin erkek kardeşiÇelebi ne la
Biz öyle deriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin erkek kardeşiÇelebi ne la
Ev şans işi cnm bazen denk geliyor böyle
Taşınmada masraflı
Ama çokta mutsuzsan öylede zaman geçmez
O ne yaw benim bir haftalık hedefim
Çok şükür öyle bi derdim yok benim herif sebze sever
Afiyet olsun
Süper afiyet olsun
Unutma 3 yk bulgur 1 dlm ekmek
Böyle zamanlarda anneye çok nazlanıyor bu yaşta 2 yaş seysi de oluyor biz de babası sakinleştirir 1 haftada çözmüşük2 yaş 2 aylık canım
Çelebi ne la
Bugün bebeleri kontrole gittik doktora kız iki aydır kilo alımı pek olmadığı ve gece de habire çılgınca ve zalımca uyanıp durduğu için mama kullan dedi hipp önerdi.
Kız meme emerken mızıklıyor emiyor bırakıyor zırlıyor yine emmeye yelteniyor ağlıuor vs. Süt gelmiyor mu diye düşünürken memeyi sıktım süt fışkırdı. Sanki süt var ama kız nazlanıyor gıcıklık yapıyor gibi ya bilemedim.
Ek gıdaya da başlayacağız bakalım oğlandan kalma vardı ama özeendim kıza kaşık aldım.
Kabak havuç şu bu liste verdi bree bismillah deyip başlayacaumm bakalım adapte oluruz kolaylıkla inşallh
Diş falan mı ki dedim ya da atak haftasındalar yaa bu ne anam bi popomuzu koymayak zalım bebelerMuhiti seviyorum canım oyuzden biraz daha sabır etmek lazım gibi şimdilik
Böyle zamanlarda anneye çok nazlanıyor bu yaşta 2 yaş seysi de oluyor biz de babası sakinleştirir 1 haftada çözmüşük
Kayın birader demek canım
Ben 3 gündür başladım canım ek gıdaya 2 gün yoğurt verdim sevmedi. Şimdi tuzsuz un çorbası yaptım koyuca az da çiğ zeytinyağı ekledim baya yedi. Sabah sonucu yazarim bizde de durum ayni tum gece meme derdinde
Resmen iligimi sömürüyor canım yaDiş falan mı ki dedim ya da atak haftasındalar yaa bu ne anam bi popomuzu koymayak zalım bebeler
Büyük napiyo senin canım onun uykusu nasıl benim oğlan da fena ya dengesiz o da hala uyanır ağlar geceleriResmen iligimi sömürüyor canım ya
Bazicocuklarda oluyo cnm istersen üzerin e cevşen tak .yatmadan önce bildiğin duaları oku. gündüz uyanıkken kuran oku üstüne2 yaş 2 aylık canım
Kızın kaç kilo cnmBugün bebeleri kontrole gittik doktora kız iki aydır kilo alımı pek olmadığı ve gece de habire çılgınca ve zalımca uyanıp durduğu için mama kullan dedi hipp önerdi.
Kız meme emerken mızıklıyor emiyor bırakıyor zırlıyor yine emmeye yelteniyor ağlıuor vs. Süt gelmiyor mu diye düşünürken memeyi sıktım süt fışkırdı. Sanki süt var ama kız nazlanıyor gıcıklık yapıyor gibi ya bilemedim.
Ek gıdaya da başlayacağız bakalım oğlandan kalma vardı ama özeendim kıza kaşık aldım.
Kabak havuç şu bu liste verdi bree bismillah deyip başlayacaumm bakalım adapte oluruz kolaylıkla inşallh
Hmm kayınbirader yaniEşinin erkek kardeşi
Biz öyle deriz
Aha bi topalakcı daha geldiTeli elime almışken menüyü de yazayım unutmadan
Bu arada annemlerdeyim kardeşimin açılışı vardı derken ipin ucu sapıttı maalesef çok özür dilerim
Kahvaltı 8.30
2 dilim pide az tereyağı ile
Peynir Zeytin
1 kaşık patates kızartması
1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli ama neredeyse şekersiz
Öğle 13.00
6 tane minik etli lahana sarması
Az karnıbahar kızartma
Bunları babannem yapmış ki beni o büyüttü yemeklerine dayanamam
15.00
1 kepçe aşure
Akşam 18.30
3 kepçe bulgur topalagi
Az turşu
Su baya içtim ama
Cnn saatler ve su miktarınıda yazsahgull menüm
Sabah
3 dilim sucuk ( kasap)
Bir yumurta tavada
Bitir yemek kaşığı sos
Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Akşam
Ekmeksiz 6 tane köfte
Salata
Son güzel havalar gezdi tozdular dimekkUlaaa epeydir bakmadım şimdi geçmiş birikmiştir derkene kimse gelip uğramamış bile üzülsem mi sevinsem mi zalımlar![]()
Büyük napiyo senin canım onun uykusu nasıl benim oğlan da fena ya dengesiz o da hala uyanır ağlar geceleri
Valla benim ellerimde sorun var sıkamıyorum onu oğlan da çok seviyor ananesi yaptı biz de yedik canım evet menü çok kötü ama annem biz uyanmadan hazırlamış kahvaltıyı yumurta haşlayacak zaman olmadı malesef aşure açılışta yapmışlar gibi şeyler biliyorum bahane değil ama anne evine gelince zincir kopuyor bendeHmm kayınbirader yani
Aha bi topalakcı daha geldi
O topalak neyse artı yapıyo yeme
Ama menü genel anlamda iyi değil zaten
7 kilo canım. Sürekli uyanıyor ya 15-20 dk ya kalkılır mı açlık değil derdi nedir anlayamıyorum neyse hemen geçsin istiyorum sadeceKızın kaç kilo cnm
Benimde gece çok uyaniyo acaba doymuyormu
Biseyler okudum canım inşallah sifa olurBazicocuklarda oluyo cnm istersen üzerin e cevşen tak .yatmadan önce bildiğin duaları oku. gündüz uyanıkken kuran oku üstüne
Inşallah sifa olur
Aynen kaptanım kayınbiraderHmm kayınbirader yani
Aha bi topalakcı daha geldi
O topalak neyse artı yapıyo yeme
Ama menü genel anlamda iyi değil zaten
Valla alt üst oluyorum ben7 kilo canım. Sürekli uyanıyor ya 15-20 dk ya kalkılır mı açlık değil derdi nedir anlayamıyorum neyse hemen geçsin istiyorum sadece
Ben enson sağlık ocağına götürdüğümde 6.400 du şimdi benimkide o civarlardır bence benimki süt yavaş geliyo diye doymuyor olabilir gece en az on defa uyaniyo uykuya hasret kaldım valla7 kilo canım. Sürekli uyanıyor ya 15-20 dk ya kalkılır mı açlık değil derdi nedir anlayamıyorum neyse hemen geçsin istiyorum sadece