Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun kaptanım
Nefis görünüyor
Topladıktan sonra süpürüp silmesi kolay canım benim en zoruma gideni toplamak valla :/
Doğru diyosun vallahi
Hadi bakem

tatlım o karışımı akşamları yapsana ertesi gün acayip tuvalete çıkarıyo..
Ben 1-2 kez denedim ama yok yiyemiyorum yaa..

kalori sayiyorum 3 gundur.
kizlar masum sandiklarimiz birlesip kaloriyi olusturuyor.
mesela zeytin az tuzlu yagsiz teneke zeytin en hafifinden tanesi 15 kalori. bir de yagli sele falan olursa neredeyse 25 olur.
5 taneyi gecirmemek lazim
meyveler ve kuru meyveler ozellikle muz gibi nisastali, kuru uzum, kuru incir gibi kalorili meyveler ogun yerine ya da destekleyici olarak yenmeli. tam bir ogun uzerine ara olarak dusunulmemeli. bir muz 100 kalori.
ceviz findik fistik yine sizin ana ogununuzu geciktirmek ve enerji vermek icin varlar. 2 ogun az miktarlarda besleniyorsaniz cok guzel ama 3 ogun ve tam besleniyorsaniz kesinlikle iyi bir ara ogun olmaz aksine kilo aldirir.
tereyagini zeytinyagini saglikli diye bol bol tuketmeyelim. herseyin fazlasi zarar.
tam bugday ekmegi de ayni sekilde kalori bakimindan beyaz ekmekle ayni. tek fark kan sekeri icin iyi oldugundan sizi daha uzun sure tok tutmasi ve daha saglikli olmasi.
gunde 1 bilemedin 2 dlm yenmeli daha fazlasi olmaz.
lutfen bunlara dikkat edin. ozellikle listede olanlar pazartesiden itibaren cok dikkat etsin.
haftasonu cosmadiysaniz, pazartesiden itibaren bunlara dikkat ettiyseniz, carsamba-persembe de sıkı diyet yaptiysaniz arti gelmeniz mumkun degil.
hatta eksi gelmemeniz mumkun degil. ha spor eklerseniz guzel eksiler de gorursunuz.
kendim icin de soyluyorum. sayet arti veya sabit geliyorsam bunlara uymuyorumdur. baska bi aciklamasi yok.
(saglik problemi olanlari tenzih ederim)

takimlar arasi yarisa odaklanmaliyiz. hedefimiz hep derece olmali.
yoksa burada gevser ve verdigimiz 200 300 gr a bereket okuruz.
birbirimizi motive edelim. azcik daha sagligim gelsin spora basliyim hele o konuda da konusmaya yuzum olsun
Aynen
Bu ruh olmayınca ben bile soğuyorum
En o sebepten kk yı terkettim
Yarısı ciddiye alırsak faydası bize olur
Ama günlük sorunlarda çabuk etkileniyoruz ilk yaktığımızda diyet

Aynen
Bu ruh olmayınca ben bile soğuyorum
En o sebepten kk yı terkettim
Yarısı ciddiye alırsak faydası bize olur
Ama günlük sorunlarda çabuk etkileniyoruz ilk yaktığımızda diyet
takimda olmasam simdiye bu hastaliklarla bu kocayla diyeti 10 kere yakmistim ama takimin sorumlulugunu hissediyorum.
herkes bunun bilincinde olursa ben de %1 den az gelmeye utanirim.
ama simdi icimden bi ses diyor ki 200 300 gr eksi de olsa sabit degilim ya olsun.
ama boyle olmuyor iste hedef %1 in altina dusmemek olmali. tabii ki %2 %3 gelelim demiyorum. istikrar istikrar istikrar.
hadi kizlar gaza geldim atesi harlayin

fark etmez canım tahmin edebiliyom atsanda atmasanda

Evet kesinlikle öyle
Şimdi ben resim için tabak hazirliyorum ya
Meğer ne güzel bi alternatifmis
Çünkü ben porsiyon kontrolü olmadan yedigimifark ettim bu da büyük sorun
Şişmos valla beni de aska getirdin iyi ki varsın
Hadi bakem su ödemdenk kurtulup eksi göreyim ben de
Yan Komsu çağırdı illa gel illa gel
Gittim 1 kase patates Salata
Poaca kurabiye
Anowww bu nee demişsim
Kız git böyle kendinizi zehirliyorsunuz dedim
1 bardak çay içip geldim
Zaten o şartla gitmiştim 1 bardak çay içip gelirim diye tamam dediler

Menüler gayet iradeliydi canım hatta azcık azcık yiyosun dünkü mantı dışında hiç kaçak bir şey görmemiştim ben sende

Tam benim karatay kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…