- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
Afıyet olsun kaptanımmm
Harıka gorunuyor canım afıyet olsun eksı olsun ınsallahhKahvaltımmmEki Görüntüle 2539362
Arınma diyeti yapayım dedim ama
Ilk gününhicbir malzemesi yok
Böyle yapım dedim
Yumurta da peynir ve yulaf ezmesi var
Afiyet olsun kaptanım
Doğru diyosun vallahiTopladıktan sonra süpürüp silmesi kolay canım benim en zoruma gideni toplamak valla :/
Hadi bakem
Ne guzel kızdın oyle canım valla 100 de yüz haklısın
Ayn n hiç yememıs sayıyorum sabah zencefilli zerdecallı ve tarcınlı yogurt yedım ac karınla bırazdan komsum cagırdı oraya gıtcem hamur işi tatlı vs yemıcem soz veriyorum bana uygun varsa yıcem
Sağol tatlımHarıka gorunuyor canım afıyet olsun eksı olsun ınsallahh
Ne guzel kızdın oyle canım valla 100 de yüz haklısın
Ayn n hiç yememıs sayıyorum sabah zencefilli zerdecallı ve tarcınlı yogurt yedım ac karınla bırazdan komsum cagırdı oraya gıtcem hamur işi tatlı vs yemıcem soz veriyorum bana uygun varsa yıcem
Aynentakimlar arasi yarisa odaklanmaliyiz. hedefimiz hep derece olmali.
yoksa burada gevser ve verdigimiz 200 300 gr a bereket okuruz.
birbirimizi motive edelim. azcik daha sagligim gelsin spora basliyim hele o konuda da konusmaya yuzum olsun
takimda olmasam simdiye bu hastaliklarla bu kocayla diyeti 10 kere yakmistim ama takimin sorumlulugunu hissediyorum.Aynen
Bu ruh olmayınca ben bile soğuyorum
En o sebepten kk yı terkettim
Yarısı ciddiye alırsak faydası bize olur
Ama günlük sorunlarda çabuk etkileniyoruz ilk yaktığımızda diyet
Haklarında hayirlisi olsun cnm . araya siz girseniz konuşsanız . Belki bi çözüm bulunur.Evet canım doğru anladın
fark etmez canım tahmin edebiliyom atsanda atmasandaCanım kk da kilo almak isteyenler diye bi bölüm var
Sen bu menüyü oraya yaz da kızlar ilham alsın
Bu ne hatun iyi misin sen kendine gel yahu
Üzüldüm canım ya
Tuhaf bir duygu
Allah yardımcınız olsun
Annenin ve senin
Kuzum en azından karbona dikkat etsen
2 gündür karbon ağırlıklı besleniyosun
Afiyet olsun canım
Yesim atayım mı yesim
Evet kesinlikle öylekalori sayiyorum 3 gundur.
kizlar masum sandiklarimiz birlesip kaloriyi olusturuyor.
mesela zeytin az tuzlu yagsiz teneke zeytin en hafifinden tanesi 15 kalori. bir de yagli sele falan olursa neredeyse 25 olur.
5 taneyi gecirmemek lazim
meyveler ve kuru meyveler ozellikle muz gibi nisastali, kuru uzum, kuru incir gibi kalorili meyveler ogun yerine ya da destekleyici olarak yenmeli. tam bir ogun uzerine ara olarak dusunulmemeli. bir muz 100 kalori.
ceviz findik fistik yine sizin ana ogununuzu geciktirmek ve enerji vermek icin varlar. 2 ogun az miktarlarda besleniyorsaniz cok guzel ama 3 ogun ve tam besleniyorsaniz kesinlikle iyi bir ara ogun olmaz aksine kilo aldirir.
tereyagini zeytinyagini saglikli diye bol bol tuketmeyelim. herseyin fazlasi zarar.
tam bugday ekmegi de ayni sekilde kalori bakimindan beyaz ekmekle ayni. tek fark kan sekeri icin iyi oldugundan sizi daha uzun sure tok tutmasi ve daha saglikli olmasi.
gunde 1 bilemedin 2 dlm yenmeli daha fazlasi olmaz.
lutfen bunlara dikkat edin. ozellikle listede olanlar pazartesiden itibaren cok dikkat etsin.
haftasonu cosmadiysaniz, pazartesiden itibaren bunlara dikkat ettiyseniz, carsamba-persembe de sıkı diyet yaptiysaniz arti gelmeniz mumkun degil.
hatta eksi gelmemeniz mumkun degil. ha spor eklerseniz guzel eksiler de gorursunuz.
kendim icin de soyluyorum. sayet arti veya sabit geliyorsam bunlara uymuyorumdur. baska bi aciklamasi yok.
(saglik problemi olanlari tenzih ederim)
Şişmos valla beni de aska getirdin iyi ki varsıntakimda olmasam simdiye bu hastaliklarla bu kocayla diyeti 10 kere yakmistim ama takimin sorumlulugunu hissediyorum.
herkes bunun bilincinde olursa ben de %1 den az gelmeye utanirim.
ama simdi icimden bi ses diyor ki 200 300 gr eksi de olsa sabit degilim ya olsun.
ama boyle olmuyor iste hedef %1 in altina dusmemek olmali. tabii ki %2 %3 gelelim demiyorum. istikrar istikrar istikrar.
hadi kizlar gaza geldim atesi harlayin
Menüler gayet iradeliydi canım hatta azcık azcık yiyosun dünkü mantı dışında hiç kaçak bir şey görmemiştim ben sendeKaptanımsahgull sabah yarım saat lesli yaptım kalan yarım saati de akşama kadar mutlaka yaparım akşam tekrar etiketlerim seni grafiğim yayınlanmış çok morel oldu anlatamam çok yanlış yapıyorum iradeli olduğum zaman güzel kilo veriyorum ☺
Aferüm şeytanın bacağını kırdınBen biraz yürüyüp gelip öyle kahvaltı yapıcam
Tam benim karatay kafamyemekler çok güzel gözüküyor eline sağlık .. bazı diyetisyenler 1 dilimde olsa muhakkak ekmek veriyor ama çok araştırdım. unlu gıdalar tüketince enerjiyi vücut yağdan almıyor naçizane fikrim ekmek yerine yemeğine 2 kaşık fazla koyman
Yarma demişin de buğday attım ben yavEkmek yememen demek mantı yiyebilceksin anlamına gelmiyor
Aynen cnm mutlaka etiketle
Yarmayla yapıcaksan onuda ısla
Pide dışında güzel
Suyuda 2 yapsan harika
Afiyet olsun gayet güzel
Artısıdiye bana bi taş geldi sankiBugün yoğurt aşı detoksu yapıyorum yarın saf protein atak yapacağım bana uymak isteyen şişkolar artısı olanlar el Kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?