Habersiz gelen olana razı olacakSlm hatunlar
Dün akraba istilasına uğradım
Amcamla yengem çaya geleceklerdi
Aman 2 kişi değil mi gelsinler dedim
Amaninn sen misin onu diyen
Yengem sağ olsun halama babamın hala oğluna
Hala oğlunun damadına hadi gidelim demiş
Mübarek sen 2 kişi gelmiyomuydun
Bide sordum yani
Velhasıl zil çaldıkça ben şoklara girdim
Eşim de 1 kilo kuru pasta alıp gelmişti 2 kişi diye
Pastane de kapandı çünkü saat akşamın 9 u
1 kilo kuru pastayla o kadar adamı ağırladım
Valla bi yandan iyi oldu hazırlık yapacaktım artık gerek kalmadı
Kötü oldu heryer darmadağın kaldı ikramsız gibi oldu vs
Bir de üstüne sipalarin uyku düzeni bozuldu derkeeeennn
Gece 4 te yattım valla
Uykusuzluktan yikiliyorum
Afiyet olsunÖncelikle menüleri yazayım
Kahvalti(10:40)
Eki Görüntüle 2539338
Öğle (15:35)
Eki Görüntüle 2539339
Aksam(18:45)
Eki Görüntüle 2539340
1 litre ödem çayı ve
1 litreden biraz fazla su
sahgull
Cnm keşke bi yumurta haşlasaydı azda olsa bişeyler yeseydinherkese günaydınnn...
Akşam ev ahalisine makarna yaptım çünkü işten geç geldim ben yemedim. bu yüzden akşam yemeksiz geçti ve bu çok kötü çünkü yemek yemeden kg veremiyorum ben vücut dışarı atacak birşey bulamayınca kapatıyor kendini umarım duraksamam. Sporda yapmadım
sabah
1 kayısı yumurta
1 dilim peynir
çay
makarna malesef yiyemiyorumbenim diyetimin manyaklığıda böyle birşey herşeyden sınırsız ye ama un şeker asla ..
saat akşam 7 olduğu içinde dediğim menülerede hiç girmedim ama başım döndü akşam saat 9.30 da uyudum bugün yumurta çok iyi geldi ..
Ben bi türlü sevemedim yaKarabuğday karbonhidrat hububat bile değil canım iyi yapıyorsun bol bol ye
Ay Allah korusunbenim bu kadar kg alma sebebim sabahları sıcak poça yemem nerdeyse haftada 4 gün sabahları 2 tane yiyiordum işe giderken alıp çayla yemek en büyük keyiflerimden biriydi hala da unutamadım keratayı ... bu poça- tatlı bana 40 kg aldırdı 1 sene içinde .. şimdi görünce yine çok istiyorum ama asla YEMEM.. 40 kg daha alıp TLC deki tiplere dönmek istemiyorum ...
Valla iyiymişkesinlikle yapmıyor şöyle; şeker ve karbonhidrat almadığım için vücudum yakacak glikoz bulamıyor bu yüzden de yağdan yakmak zorunda kalıyor.
yasaklı yiyecekler var onların dışındakilerde porsiyon sınırın yok
bu şekilde verdim 20 KG - 110 kg ile başladım yola ve 16 Temmuzdu başladığımda ...
ama keto diyeti yaparken kaçamak yaptığın anda kg alırsın yani aman nolacak 1 kaşık muhallebi yiyeyim şu patatesten 1 tane alayım nasıl olsa haşlanmış yada ekmeğin ucundan koparayım asla olamaz o zaman senin dediğin olur işte ..
hızlı kg veriyorsun aç olmuyorsun ama sabırlı ve kararlı olman lazım yasaklılar konusunda
Valla aradan cıktı kaptanımHabersiz gelen olana razı olacak
İyi olmus nasıl olsa gelceklerdi aradan çokmış oldu
Afiyet olsun
Cnm çekti kıyma çıkarım bende
Cnm keşke bi yumurta haşlasaydı azda olsa bişeyler yeseydin
Evet ama aç bırakma kendini süt iç yoğurt ye ama bişey ye azda olsa
hakkiinizda hayirlisi olsun.Günaydın hanımlar bugün anamgiller avukata gidiyorlar anlaşmalı boşanmak için. Çok manasız bir ruh hali içindeyim çok
Ben burada bim bulamadimBu arada kızlar bime gelmiş söylediklerim
Ben siyez bulguru ve teff tohumu aldım
Çok güzel şeyler var
Aah o spor ahhhsukur bu carsambaya arti ile baslamadim. bundan sonraki iki gun eksi icin calisicam
ama sporsuz pek gitmiyo
KaptanımSüpersin
Hadi canım o azimli hatun yine gelsinKaptanımsahgull sabah yarım saat lesli yaptım kalan yarım saati de akşama kadar mutlaka yaparım akşam tekrar etiketlerim seni grafiğim yayınlanmış çok morel oldu anlatamam çok yanlış yapıyorum iradeli olduğum zaman güzel kilo veriyorum ☺
Kahvaltım bitti
Bebelere de kahvaltı yaptırıp ev topluyum
Valla kaybolan çıkamaz içinden o derece fena ev
Eşim de uyuyor süpürge açamam
En azından toplaması biter
Neyine güveniyosun da yiyosun tatlım
Ne guzel kızdın oyle canım valla 100 de yüz haklısınCanım kk da kilo almak isteyenler diye bi bölüm var
Sen bu menüyü oraya yaz da kızlar ilham alsın
Bu ne hatun iyi misin sen kendine gel yahu
Ayn n hiç yememıs sayıyorum sabah zencefilli zerdecallı ve tarcınlı yogurt yedım ac karınla bırazdan komsum cagırdı oraya gıtcem hamur işi tatlı vs yemıcem soz veriyorum bana uygun varsa yıcemyediklerin çok keyifli şeyler kimse bunu inkar edemez ama senin gücün ''ben yemeyeceğim'' dediğin anda ortaya çıkacak yürüyüşle amorti etmişsindir ama bence bu poça-kızartma-şeker i hiç yaşanmamış say ve artık kendine ihanet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?