Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun cnm

dunku menum

sabah 1 haslanmis yumurta
1 turuncu biber
zeytin peynir
1 ceviz
sutlu kahve

1 muz

ogle disardaydim tam tahilli biskuvi 2 tane
sutlu kahve

1 elma

aksam
1 tavuk sis
2-3 kasik bulgur pilavi
biraz soguk mezelerden azcik tirnak pide ile
salata

su 1.5 lt

dun rezillikti resmen
restorana gidelim dedik,
kiz arabada uyuya kaldi indik tam girdik restorana oturucaz, kiz orta yere 3 hisimda kustu.
miletin midesi kalkti.
ozur diledik tuvalete kostuk. ustumuzu basimizi temizledik. kiz iyiyim deyince araba tuttu zaar diye oturduk masaya.
poset istedim nolur nolmaz diye. yemekler geldi. ben kizin yaninda elimde poset tetikteyim.
biraz yedik ettik. oglani yedirirken pat diye masaya kustu. kimse gormeden temizledik apar topar paket istedik kalktik.
rezillikti resmen mideleri gecen hafta cok kusunca hassaslasti galiba. yoksa virusten olsa devam ederdi diye dusunuyorum. 1 ay falan disarda yemeyiz artik

Kız geçmiş olsun çileye bak

Çok geçmiş olsun
Ben az yaşamadım o rezilliği benim oğlan kusmaya odaklı azıcık ağlasa bile kusar hatta artık bizi kusmayla tehdit etmeye başladı
Bisey olmaz sizin başınıza ilk defa gelse de garsonlar fln aliskinlardir bu duruma devam edin gezmeye tabi iyice iylestikten sora

valla restoran olunca insanlara ayip oldu yaa. midesi kaldirmaz cogu kisinin kusmugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…