Tmm bu hafta bahanesiz full katılım bekliyorum
Ben de memnun oldum kaptanım kimler var başka konyalıAbowww bi konyalı daha
Sana ben el atarım merak etme yarın itibari ile menülerini yazmaya başla canım
Bende gülşah bu arada memnun oldum
Kaptanım ortalama yazmıştım siliyim mi
Tamam kaptanimTmm bu hafta bahanesiz full katılım bekliyorum
Merhaba kız gelsene kahve yaparım sana neresindesin keşke komşu çıksak
selam canım çarpa döküle gidiyoruz iki bebeyle hayat tarifsizMerhaba canım Nasılsın nasıl gidiyor bebeler
Valla eskiden de buralarda vermiştim yine gider inşallah ama 2 bebeyle ne kadar sık girebilirim bilmiyorum inşallah bir an önce motive olurum. Sadece eşofman la geziyorum bisey olmuyor üzerime sinirimden almıyorum da
Yaşasın artik bende listedeyim***3. Takım 640. Etap***
Sahgull (66/65,7/0,3/%0,45)
Hepfitim (83,6///%)
uykucu melek(63,9/64/+0,1/%-0,16)
ervanazlim(83,7/82,6/1,1/%1,31)
Pisi pisi kopatim(68,6/68,1/0,5/%0,73)
Kedilovic(64,7/63,7/1/%1,55)
Olvidos (69,1/68,9/0,2/%0,29)
Canim cocuklarim(73,8/72,4/1,4/%1,90) başlangıç tarihi ( 06/09/2019) başlangıç kilosu ( 74,6) hedef kilosu (65)
pretty_rose : (61,5/61,2/0,2/%0,33)başlangıç tarihi ( 22/08/2019) , başlangıç kilosu ( 62,7) hedef kilosu (55)
3. Takım ortalaması :
aynen dünden başladım sıkı tutmaya 1 kilodan fazla olacak inşallah sıfır kaçamakHaftaya telafi edersin cnm
Bahanesiz en az 1 kilo istiyorumm
Haftasonundan sıkı tut
Aynı valla hatırladığım kadarıyla bizim bebelerin yaşları da çok yakındıselam canım çarpa döküle gidiyoruz iki bebeyle hayat tarifsiz
senin boyun kaç kilon nasıl?
Alıcam cnm
Kaptanın bu hafta karşılıklı yarış devammiAlıcam cnm
Allahhhhhhh şıkıdım şıkıdımAlıcam cnm
30 aylık oğlan benim evet seninkinin arası daha az bir deAynı valla hatırladığım kadarıyla bizim bebelerin yaşları da çok yakındı
161 boy 78.5 bugün kilom
Giden kilo/geçen haftaki kilo*100 canım yüzde hesaplamasıKaptanım heyyyy yazdım bensahgull
Anca burdan oynarsın işte dün mezdeke videosu paylaştım bir allahın kulu dans etmemişAllahhhhhhh şıkıdım şıkıdım
Benim oğlan da 28 aylık30 aylık oğlan benim evet seninkinin arası daha az bir deCanim cocuklarim var Nisan annesi ama uzaktan takiplemiş
76 kilo ile başladım ben canım şuan 63 ü gördüm. Yapabilir miyim olur mu verebilir miyim vs laflarını çöpe at ve harekete geç tabiki verirsin vereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?