anammmmm tebriks rakibem.rövanş yapalım mı?
Bcm sen niye kilo veremedinevet evet .yerli olarak en güvenilir marka dedi zaten cocuk dru
Sağol kaptanımHarikasın cnm
sorma benim meta zaten yavaş kabızlık girdi araya bide stres hat safhadaydı çok şükür az rahatladım.benim spor yapmam şart bu hafta düzen kurdum haftaya inşallah sonuc alırım.Bcm sen niye kilo veremedinben kazandim cezayı düşüncem o zaman bende
Tabiki cnmBcm sen niye kilo veremedinben kazandim cezayı düşüncem o zaman bende
Sağol kaptanım
bu hafta listeye girmeyi başardım heralde
Ben geldim wc bekledimay söylemeye utanıyorum ama 82.6 çıktım bu hafta az yedim daha fazla eksi olabilirdi sahgull ❤
sağol canım internetten alıcam bir de eğriçayır bal markası ödül almış ordan propolis sipariş vereceğimevet evet .yerli olarak en güvenilir marka dedi zaten cocuk dru
gecmis olsun canimsahgull
Kaptanım 64.0 dı sabah +0.100 gr
Giremiyorum kusura bakmayın çok hastayım oğlanın sünnetten sıkıntısı yok ama benden grip bulaştı ondan gece huysuzlanıyo gelen giden derken çok yoruluyorum annemde kv de gitti dün
Kızın ödevlerini yapıyoz akşam yapamadı okula bıraktıkdan sonra da çarşıda işim var ona çıkcaz eşimle ama sadece uyumak istiyorum
Artı için kusura bakmayın ama daha fazla değil sevindim hiç dikkat edemiyorum ama şuan az yemeye çalışıyorum sadece pazartesiye kadar toparlarım diye umuyorum o zamana kadar idare edin giremiyorum
Tam giriyom daha okumadan arayan oluyo unutuyorum kaloyo ya bi işe girişiyorum
Kendinize iyi bakın
Gel cnm gellMerhabalar herkesesahgull kaptanım geleyim mi emin mısın
şart bacım şart biz boşuna mı kalkın spora koşun oynayın dans edin diyoruz sakalımız yoksorma benim meta zaten yavaş kabızlık girdi araya bide stres hat safhadaydı çok şükür az rahatladım.benim spor yapmam şart bu hafta düzen kurdum haftaya inşallah sonuc alırım.
Pilimi bitti acabawcye de cikamadim uffff karnim acikti tartilabileydim bi an once
dun calisiyodu hic azalmis gibi degildiPilimi bitti acaba
Sadece pazartesiye kadar izinsahgull
Kaptanım 64.0 dı sabah +0.100 gr
Giremiyorum kusura bakmayın çok hastayım oğlanın sünnetten sıkıntısı yok ama benden grip bulaştı ondan gece huysuzlanıyo gelen giden derken çok yoruluyorum annemde kv de gitti dün
Kızın ödevlerini yapıyoz akşam yapamadı okula bıraktıkdan sonra da çarşıda işim var ona çıkcaz eşimle ama sadece uyumak istiyorum
Artı için kusura bakmayın ama daha fazla değil sevindim hiç dikkat edemiyorum ama şuan az yemeye çalışıyorum sadece pazartesiye kadar toparlarım diye umuyorum o zamana kadar idare edin giremiyorum
Tam giriyom daha okumadan arayan oluyo unutuyorum kaloyo ya bi işe girişiyorum
Kendinize iyi bakın
ben de diyorum nik bi yerden tanıdık geliyor ehuhehe hoşgeldin canım gel gel zayıflatak seni deMerhabalar herkesesahgull kaptanım geleyim mi emin mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?