Güzelsin canım öyle takılıyorum benden hafifsin bileYok yaa şimdi o kadar da tombalak diilim yahuu yani bence balık etliden halliceyim diyelim
Güzelsin canım öyle takılıyorum benden hafifsin bile
58 de anlasalımGaptannnnııımmmm ben hedefi 59 diye değiştirmiştim boyum uzun yeterli diye olmuyorsa 57 yapalım
Yoruluyoruz beziyoruz çünkü derman kalmıyor motivasyon çok önemli.
Sağlıklı dinç olmak için bi yerden başlamak lazım hamur işi tatlı bizi içten çökertiyor bilincinde değiliz.
Kafanı topla bizlerle takıl motive olmaya çalış hallederiz hep birlikte
Seninkilerin arası daha azmış canım hepimize kolay gelsin vallaBenim oğlan da 24 aylık Doğumdan sonra verdim tekrar hamile kaldım şimdi 7 aylık oldu öğün 92 idim diyete başladığım da şimdi 82 yi zar zor gördüm
58 en son lisede gördüm :)))  ammmmaaa zalim çıktı gaptannnnnnn ama çabalaruk el mecbur58 de anlasalım
Canım hoş geldin sen de başlamak bitirmenin yarısı eder :) yakındır seninki deAy kız inşallah ya
Seninkilerin arası daha azmış canım hepimize kolay gelsin valla
Yaaa pıtır çıtır ve kıtır kelebeğim sen yeter dersen yeter no komplekssssYeter gari kız bizi iyice mi komplekse sokcan
Yaaa pıtır çıtır ve kıtır kelebeğim sen yeter dersen yeter no komplekssss
teşekkür ederim canım hoş buldumCanım hoş geldin sen de başlamak bitirmenin yarısı eder :) yakındır seninki de
Yani diyet icin dogru olmaz oglen yesen aksam salata pro yapsan daha mantikli ama konu asure olunca kazanla yerim o derece o yüzden mantık ben de devre dışı kalıyorKızlar aşure yapcam yarın kimse getirmedi ii başa düştüöğlen ve akşam öğün olarak birer kase yerim başka da bişey yemem ne edilmem olur mu ki
Yaa bende de mantık yola çıktı gidiyor, bi kazan pişirip bi kase yemek insanlığa sığar mı teşekkür ederim canım hoş buldum
Yani diyet icin dogru olmaz oglen yesen aksam salata pro yapsan daha mantikli ama konu asure olunca kazanla yerim o derece o yüzden mantık ben de devre dışı kalıyor
Dün sabaha kadar temizlik yaptım ve az önce uyandımCanım öncelikle uyku saatlerini düzenle neden okadar geç kalkıyorsun
Başlangıç: 87G geceninkralicesi tatlım sende kilonu bildir başlangıç kilosu olarak alıcam
Adliye tarafındayım canım senMerhaba kız gelsene kahve yaparım sana neresindesin keşke komşu çıksak
Kuzum liste olduğu için takıma basladigin kilonu yazabiliriz sadeceBaşlangıç: 87
24 Ağustos: 86.1
30 Ağustos: 83.5
6 Eylül: 81.8
12 Eylül: 80.9
20 Eylül: 78.9
Tüm tarihleri yazarsanız sevinirim, bana da motive olur ☺
Hedef: 60
Yaa bende de mantık yola çıktı gidiyor, bi kazan pişirip bi kase yemek insanlığa sığar mı 
Adliye tarafındayım canım sen
Offf orası ayrı bir şehir vallaValla bence sığmaz ama düşüncemi söylersemsahgull gelmeden kovar beni
Oooo acaip ters taraftayız canım novadanin oradayım ben de ama beklerim her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?