Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay kız inşallah ya
Benim oğlan da 24 aylık Doğumdan sonra verdim tekrar hamile kaldım şimdi 7 aylık oldu öğün 92 idim diyete başladığım da şimdi 82 yi zar zor gördüm
Seninkilerin arası daha azmış canım hepimize kolay gelsin valla

Kızlar aşure yapcam yarın kimse getirmedi ii başa düştü öğlen ve akşam öğün olarak birer kase yerim başka da bişey yemem ne edilmem olur mu ki

Canım hoş geldin sen de başlamak bitirmenin yarısı eder :) yakındır seninki de
teşekkür ederim canım hoş buldum
Kızlar aşure yapcam yarın kimse getirmedi ii başa düştü öğlen ve akşam öğün olarak birer kase yerim başka da bişey yemem ne edilmem olur mu ki
Yani diyet icin dogru olmaz oglen yesen aksam salata pro yapsan daha mantikli ama konu asure olunca kazanla yerim o derece o yüzden mantık ben de devre dışı kalıyor

teşekkür ederim canım hoş buldum

Yani diyet icin dogru olmaz oglen yesen aksam salata pro yapsan daha mantikli ama konu asure olunca kazanla yerim o derece o yüzden mantık ben de devre dışı kalıyor
Yaa bende de mantık yola çıktı gidiyor, bi kazan pişirip bi kase yemek insanlığa sığar mı 

Başlangıç: 87
24 Ağustos: 86.1
30 Ağustos: 83.5
6 Eylül: 81.8
12 Eylül: 80.9
20 Eylül: 78.9
Tüm tarihleri yazarsanız sevinirim, bana da motive olur ☺
Hedef: 60
Kuzum liste olduğu için takıma basladigin kilonu yazabiliriz sadece
Ama sen bunları kaybetme sohbet arasında bizlerle paylaş motive oluruz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…