işte bi ara propolis kullandım sonra bıraktım. denedim çok faydalı dediğiniz şeyler varsa kullanırım ben de
-en büyük kedü bizim kedü kedilovic- yaz gaptan itiraz istemeyükCanımm kedimmm balımm kedim çıtır kedimmm
Hiçbişeyide unutmayan kedimm
ona da bakiim canım teşekkürler benim oğlanda da geniz eti var maalesefBenim oğlanın bademciği var bağışıklığı güçlendirsin diye umca diye bi ilaç var onu kullanıyorum canım.. Faydasını gördüm
ona da bakiim canım teşekkürler benim oğlanda da geniz eti var maalesef
Cnm yeni üye olduğun için geçen haftaki kilon olması lazımsahgull Kaptan ben geçen hafta yoktum ya daha önceki hafta 62 ydim ordan mı hesaplıycam nası olcak
inşallah olur tam spora alıştım.bide düzen tutturursam erisin yağlar.Liste durumuna göre değerlendireyim cnm
evet evet .yerli olarak en güvenilir marka dedi zaten cocuk druLusi ben de oğlana ocean balık yağı kullanıyorum ve bu markanın D vitamini ve mv sni kullanıyorum doktor tavsiyesi katkı maddesi hiç yok duymuşsunuzdur
Ana kız ne yazmışım öyle cok utandım rezil oldum doğrusu sıkıyı olacaktıı ve i harflerini dikkatli kullanmalıyız ın örneği ehuheheh
Harikasın cnm
Öylede artı girmiş oluyosunŞimdi şöyle aslında ben daha önceden dahil olmuştum 61 çıktığım hafta listeye alınmadım çünkü + olmuştu geçen hafta izinliydim offf çok karıştı
Ama geçen hafta da tartıda 61.5 görmüştüm bu hafta 61.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?