Onlarca diyetisyene gitmiş biri olarak ve deneyerek kilo vermesi duranlara nacizane önerim:
Kahvaltı => 1 dilim kepek/çavdar/tam buğday vs. ekmek + 1 dilim peynir + Sınırsız sevdiğiniz salatalar ( Yağsız ve bol pul biberli)
Akşam => 250 gram suda haşlanmış tavuk göğsü ( Pul biber ve karabiberli ) + 1 büyük bardak ayran ( İçine keten tohumu katılarak içiliyor ) + Sınırsız sevdiğiniz salatalar ( Yağsız ve pul biberli )
Akşam Ara Öğünü => 1 bardak yarım yağlı süt ( Tarçınlı )

Günde 2,5 - 3 L su

Her sabah elma sirkeli suyla güne başlamak

Günde 2-3 yeşil çay + Form çayı

Tüm öğünler bittiği zaman, acıkmışken haşlanmış limon kürü

Günde şekersiz 1-2 Türk Kahvesi

Haftada en az 1 saat yürüyüş ( Vücudumuzda sarkma ya da çatlak oluşmaması için )

Bu listeyle çok aç kalırsanız öğle 1 çorba ya da haşlanmış patates yiyebilirsiniz.

Bu liste detoks listesidir, sürekli uygulanamaz sadece kilo vermemiz durakladığı zaman.

Yağınızın çok olduğu bölgelerinize sarkma olmaması için yürüyüşten sonra duş aldığınız vücudunuza bebek yağı, nemlendirici krem vs. sürebilirsiniz.

Diyet yapmama rağmen haftada 1 kilo verdiğim için araştırmalarım sonucu şu anda böyle bir liste uyguluyorum ve sonuçları fark ediliyor.

Herkesin kendi fikri ben sadece yardımcı olmak istedim ☺ İnşallah bu kilolarımız hızlı ve kalıcı bir şekilde gider ve bir daha geri gelmez.