- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam bi arkadaş için veda yemeğine gideceum bugün protein yaptığım içün ızgara falan yerim diyorum ama inşallah salata sebzeli şeyler canım çekip yemem![]()
Valla giymiyom hem kâlcam hem basenlerim olduğu için rahat etmiyom giydiğimde sanki biri beni sikiyo vücudum kaşıniyotayt giymiyon mu kız evde aaa ben taytsız duramam herif akşam beni taytsız görse aman allahım bi gariplik var der tayt=ben![]()
Kuzu senin kilo çok iyi aslında boy kaç
Listede gör 61 deYaa yarın 61 görmek istiyorum ama imkansızu
Perşembe yenilir mi onlarSabah 5 kayısı bi kaç ceviz fındık ve yeşil çay
13:30
İki yumurta
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı labne
15:00yarım kase makarna Oğluma yedirirken hüplettim:))
17:30 dibek kahvesi
Bir küçük parça bitter
3 litre su
Makarna ve çikolata yedim diye başka bişey yemedim yarın büyük gün regl oldum dün inşaallah yarına ödem kalmaz daaa
1.63 tatlim senin kadar olsam idealdi deKuzu senin kilo çok iyi aslında boy kaç
Ama çok erken yedim mesela şuan açım mm ama yemiyormmmmmPerşembe yenilir mi onlar
Bak listedeyken istemem öyle hüplettim falan
Olsun yine de fazla değil ama daha da verirsin1.63 tatlim senin kadar olsam idealdi de![]()
Aynen verelim hep beraber yakışıyorken giyip takistiralimOlsun yine de fazla değil ama daha da verirsin![]()
Çok güzel tatlim bence sen de yarın güzel bi rakam göreceksinSabah 7 30 iki kayısı iki incir
Kahvaltı 10 30 1 domatez 1 yumurtA 1 biber ile yapılmış omlet yeşillik 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay
Öğlen 15 00 fırında 2 kaşık kızartma 4 küçük köfte bir bardak ayrAn 1 dilim b.ekmeği
17 30 kahve
18 30 salatanın içine 1 parça köy tavuğu dilimledim
21 00 1 fincan rezene
sahgull
3 LITRE SU 30 DK bisikletLusi
Sabah 5 kayısı bi kaç ceviz fındık ve yeşil çay
13:30
İki yumurta
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı labne
15:00yarım kase makarna Oğluma yedirirken hüplettim:))
17:30 dibek kahvesi
Bir küçük parça bitter
3 litre su
Makarna ve çikolata yedim diye başka bişey yemedim yarın büyük gün regl oldum dün inşaallah yarına ödem kalmaz daaa
Yavrum dur sana kavanoz yollayayım zira ağzından bal damlıyor israf olmasın aynen iki gündür tatlı krizim var bi küçük parça ile geçiştirmeye çalışıyorum zaten bugün hiç ekmek de yemedim akşam da bişey yemedim diye makarnayı sa önemsemiyorum yarın 2 gibi evde olcam zaten tartı günü olduğu için de aç olacam o saate kadar ne var ne yok gider bir litre daha su içip yatayım zabbbahın köründe kalkacağımBana bu menüler hiç abartı gelmiyor diyetisyenler de yazabiliyo makarna bitter çikolata ki reglmişsin daha ne olsun..
Bayaa da erken yemişsin Aysegul Coruhlu aksam 5 den sonra hic bişey yemeyerek çok guzel kilo verebilirsiniz der..
Umarım yarın 61 ı görürsün tatlim![]()
Yavrum dur sana kavanoz yollayayım zira ağzından bal damlıyor israf olmasın aynen iki gündür tatlı krizim var bi küçük parça ile geçiştirmeye çalışıyorum zaten bugün hiç ekmek de yemedim akşam da bişey yemedim diye makarnayı sa önemsemiyorum yarın 2 gibi evde olcam zaten tartı günü olduğu için de aç olacam o saate kadar ne var ne yok gider bir litre daha su içip yatayım zabbbahın köründe kalkacağım
Crop kazak ve yüksel bel pantolon kombiniKızlar bu kiloyu falan profilinizde nası paylaşıyosunuz ?
Bu arada ne var ne yok?
Şey yapalım mı istediğin kiloya indiğinde aklında ilk hangi kıyafeti almak var gibi bişey?