• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla şuan öyle bitkinim ki moral oldu biraz söylediklerin. Hep ileri bi zaman dilimin de mutlu olacağız diye bekliyoruz hep. Şuan çok yıpranık haldeyiz eşim de öyle. Uykumuz bile problem . herkes işi gücü bırakıp çocuklarla ilgilense yine olmuyor yetemiyoruz. Annem yanımda olsa omzunda hüngür hüngür ağlayacağım. Ebeveyn olmak çok güç gerektiriyor çok sabır ve çokça kendinden vazgeçme..
aynen oyle.
bak oglan saat 6 da uyandi. beni de dikti ayaga. ben de eseklik ettim 2ye kadar oturdum. uykusuzluktan oluyorum simdi.
bi ara saat 10 da uyuyordum hem sabrim artmisti hem psikolojim duzelmisti. uyku cok onemli.seninkiler benek sayilir. bi de hastalar.
simdi okula biraktiktan sonra 2 saat uyuyacagim.

herkese günaydın dünkü menüm:
sabah:
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış kaşarlı tost
domates salatalık 5 zeytin
ara:
kayısılı form çayı 5 fındık 5 leblebi
öğle:
yağsız tavada yapılmış tavuk göğüs el büyüklüğünde
sebze söğüş
ara:
1 şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak fırın karışık kızartma koca bir tepsiye 2 yk zeytinyağı koydum
yoğurt
2 lt su
sahgull sahgull

Lusi Lusi orzac marka balik yağı almanı tavsiye ederim.çocuklarda hem sakinlik hemde direnç yapıyor.
ben oğluma kullandım cok memnun kaldım .birde bi kan baktır demiri d vitamini eksikse takviye ver onlarda cok etkiliyor.
canım sende kullan hem psikolojin hem direncin için.
çünkü kilo verirken yağ yakarken yağ da depolanan artık maddeler vucuttan atılıyor onlarda insanı halsiz ve mutsuz tahammülü az yapıyor.instagramda takip ettiğim bi kaç güvenilir dr var.güzel paylaşımları var bu konularda.
doğru dedin canım bi ara propolis kullandık ama faydasını görmedim diye bıraktım.
neden orzac peki ?

Kuzum oğluna bağışıklık güçlendirici bişey veriyo musun? Kreşe gidiyorsa artık bi takviyeye başla bence..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çocuklarımızın arası aynı küçük 1.5 yaşına gelene dek sabır sonrasında rahatlarsın kuzum ama evet zorr çok zorr en azından senin evde olma avantajın var..
işte bi ara propolis kullandım sonra bıraktım. denedim çok faydalı dediğiniz şeyler varsa kullanırım ben de

geçen hafta 79.1 bu hafta 79.1
sahgull sahgull
Canim cocuklarim Canim cocuklarim

ben diyet yaparken kabız oluyorum bi fırsat bulup magnezyum alamadım bana cok iyi geliyor.
kilom 68.9
özür dilerim herkesten hasta olunca 2 gün koyverdim gitti yalan yok sandviç tarzı beslendim

kızlar ;
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
yüzde:

şeklinde yazarsanız daha kolay olur biz de anlarız kaç kilo verilmiş durum ne

yüzde de şu şekilde hesaplanıyor: giden kilo/geçen haftaki kilo*100

Hepfitim Hepfitim tebrikler 2. Olmussun

doğru dedin canım bi ara propolis kullandık ama faydasını görmedim diye bıraktım.
neden orzac peki ?
balık yağları balığın neresinden lede edildiği ağır metal içerip içermediği yönden garantili olmalı.orzacta sertifika var.ve yerli.birde karlson var oda yabancı onunda değerleri iyi.

Hepfitim Hepfitim tebrikler 2. Olmussun
ben de tebrük isterüm gaptan sondan ikinciyüm :KK53:

balık yağları balığın neresinden lede edildiği ağır metal içerip içermediği yönden garantili olmalı.orzacta sertifika var.ve yerli.birde karlson var oda yabancı onunda değerleri iyi.
easyfishoil var reklamları dönüyor tadı iyi vs diye o nasıl ki acaba ona da bi bakiim

Zabahlar olmasın :KK53:

Geçen hafta: 64.7
Bu hafta : 63.7
Giden : 1
Yüzde : %1.55

IMG_20190920_101725.webp

kilom 68.9
özür dilerim herkesten hasta olunca 2 gün koyverdim gitti yalan yok sandviç tarzı beslendim
sahgull sahgull
geçen hafta: 69.1
bu hafta: 68.9
giden: 200 gr
yüzde: 0,28
sahgull sahgull
Haftaya telafi edersin cnm
Bahanesiz en az 1 kilo istiyorumm
Haftasonundan sıkı tut
geçen hafta
79.1
bu hafta 79.1