- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Maşallah kilon iyi hedefin neEn son 61.5 dum yarın 61'i görmeyi diliyorum..
Tabi doğumlardan sonra vardı kilom bayaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kilon iyi hedefin neEn son 61.5 dum yarın 61'i görmeyi diliyorum..
Tabi doğumlardan sonra vardı kilom bayaa
Bekle zayıflıyem atarimsen kazana düştün
sen de foto at sana da atem![]()
Maşallah kilon iyi hedefin ne
Bi ara kızımı ararım sanasen kazana düştün
sen de foto at sana da atem![]()
ben yazmadım ama bir gün dışında her gün yaptım 30 dakika bisikletülleeyyyy cumadan bu yana olan sayfaları tarıyorum şuan pazartesideyim kimse spor yapmamış vururum sizi
sahgull
Hepfitim
ervanazlim
sleepy angel
Sismaniye
S Salty
@murya7
pretty_rose
Canim cocuklarim
@olvidos
Zeytinlerimm
Sporu suyu ve menüleri eksiksiz yazıyoruz canım etiketle bir daha senin için mühim olmayabilir ama başka bi arkadaşının spor yapası gelirben yazmadım ama bir gün dışında her gün yaptım 30 dakika bisiklet
Cuma![]() | C.tesi![]() | Pazar![]() | P.tesi![]() | Salı![]() | Ç.ba![]() | P.be![]() | Toplam![]() ![]() ![]() | ||
![]() ![]() | 120 | 230 | 120 | 160 | 120 | ||||
![]() ![]() | |||||||||
![]() ![]() | 45 | ||||||||
![]() ![]() | |||||||||
![]() ![]() | 60 | 150 | |||||||
![]() ![]() | 40 | ||||||||
S
Salty
![]() | 50 | ||||||||
![]() ![]() | 120 | 120 | |||||||
![]() ![]() | 60 | ||||||||
@olvidos ![]() | 120 | ||||||||
![]() ![]() | 120 | 60 | 60 | ||||||
![]() ![]() | 60 | ||||||||
pazartesiden itibaren takipte kal beybiülleeyyyy cumadan bu yana olan sayfaları tarıyorum şuan pazartesideyim kimse spor yapmamış vururum sizi
sahgull
Hepfitim
ervanazlim
sleepy angel
Sismaniye
S Salty
@murya7
pretty_rose
Canim cocuklarim
@olvidos
Zeytinlerimm
Anlaşıldı spor kaptanimSporu suyu ve menüleri eksiksiz yazıyoruz canım etiketle bir daha senin için mühim olmayabilir ama başka bi arkadaşının spor yapası gelir![]()
iyileştin zaar ohhh maaşallah
tayt giymiyon mu kız evde aaa ben taytsız duramam herif akşam beni taytsız görse aman allahım bi gariplik var der tayt=benBende evde tayt giymek isterdim(basenlerim olduğu için rahat edemyorum) alışverişe çıktığımda beğendiğim kıyafetleri almak
iyiyim sukur regl oldum gerci simdi de onun sancisini cekiyorumiyileştin zaar ohhh maaşallah![]()
Takımdaki çıkıntı sensin heee hepimiz aynı anda olduyduk bi sen kalmışsıniyiyim sukur regl oldum gerci simdi de onun sancisini cekiyorum![]()
yok ya aksine regl bana iyi geliyoTakımdaki çıkıntı sensin heee hepimiz aynı anda olduyduk bi sen kalmışsın
Artıyı garantiledin desene ehuheh![]()