• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bu kiloyu falan profilinizde nası paylaşıyosunuz ?
Bu arada ne var ne yok?
Şey yapalım mı istediğin kiloya indiğinde aklında ilk hangi kıyafeti almak var gibi bişey?
Bende evde tayt giymek isterdim(basenlerim olduğu için rahat edemiyorum) alışverişe çıktığımda beğendiğim kıyafetleri almak

Selamsss fıstıklar,,,,,
Lusi Lusi kız foto atmak kolay da kendimi ifşa etmek istemiyorum dost ve düşman var geçen bir arkadaş buraya yazarken gördü hemen çektim tabi nickimi görmesin diye böyle kimse bilmeden yazmak çohhhhhh hoşşşştr

Selamsss fıstıklar,,,,,
Lusi Lusi kız foto atmak kolay da kendimi ifşa etmek istemiyorum dost ve düşman var geçen bir arkadaş buraya yazarken gördü hemen çektim tabi nickimi görmesin diye böyle kimse bilmeden yazmak çohhhhhh hoşşşştr
kafanı kes bacım ya da bana Özelden at bekliyore:KK51::KK37:

pretty_rose pretty_rose ben şuan bekarlık kilo dayım ya şükür ama karın çatlaklarım var doğumdan kalan bi iki bebe daha olsun sonra lazerle tedavi ettrcm istediğim herşeyi giyiyorum bana dar bi pantolon vardı bugün genişlemiş çok sevindim, benim problemim çabuk kilo almak su içse yarayan biriyim dikkat etmek zorundayım

pretty_rose pretty_rose ben şuan bekarlık kilo dayım ya şükür ama karın çatlaklarım var doğumdan kalan bi iki bebe daha olsun sonra lazerle tedavi ettrcm istediğim herşeyi giyiyorum bana dar bi pantolon vardı bugün genişlemiş çok sevindim, benim problemim çabuk kilo almak su içse yarayan biriyim dikkat etmek zorundayım

Seriyi 3 lüycen yani :KK64:, iyi 3 e cesaretin varsa süper..
Ben de eskiden çabuk kilo alır çabuk verirdim şimdi gene çabuk alıyorum ama vermesi zor oluyo:confused:

Back