- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
Seksülü şeyler almak var![]()
Ayy dimi mesela vücut çorabı hiç giyemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seksülü şeyler almak var![]()
Çorap hiç düşünemedim nasıl olur ki yaAyy dimi mesela vücut çorabı hiç giyemedim![]()
Bende evde tayt giymek isterdim(basenlerim olduğu için rahat edemiyorum) alışverişe çıktığımda beğendiğim kıyafetleri almakKızlar bu kiloyu falan profilinizde nası paylaşıyosunuz ?
Bu arada ne var ne yok?
Şey yapalım mı istediğin kiloya indiğinde aklında ilk hangi kıyafeti almak var gibi bişey?
Üstten portluyo tabi deYakışıyo mu bari![]()
Zayifladigin zaman giyersinde enişteninAyy dimi mesela vücut çorabı hiç giyemedim![]()
Zayifladigin zaman giyersinde enişteninhali ne olur bilemiyom
1 kağıt havlu rulosunu tek başıma bitirdim yaaa
Yuhhh
Enişte her halime kabul canım..
Lohusalıktan sonra bile tam istediğim gibisin bıngıl bıngıl demişti
[/QUOTE)
Aferin enisteme
demekki bu halinlede seksusun
sen kaç kilosun
Ay bak çorba hiç aklıma gelmemiştiAyy nası zor ki bebeler gözünün içine bakar sen kafayı kaldıramazsın hemmennn geçer olsun kuzu..
Bi çorba yap tavuk suyuyla bol karabiberli..
kafanı kes bacım ya da bana Özelden at bekliyoreSelamsss fıstıklar,,,,,
Lusi kız foto atmak kolay da kendimi ifşa etmek istemiyorum dost ve düşman var geçen bir arkadaş buraya yazarken gördü hemen çektim tabi nickimi görmesin diye böyle kimse bilmeden yazmak çohhhhhh hoşşşştr
Meraklı kedicik pisi cik cici cik tamam atarım bi ara sende bana at özelden fotolaşak:))kafanı kes bacım ya da bana Özelden at bekliyore![]()
şuan beybisi ertelemek yok hem kendimi hem de kızımı atacauum bak çok şanslısınMeraklı kedicik pisi cik cici cik tamam atarım bi ara sende bana at özelden fotolaşak:))
Bizde isterukşuan beybisi ertelemek yok hem kendimi hem de kızımı atacauum bak çok şanslısın![]()
![]()
pretty_rose ben şuan bekarlık kilo dayım ya şükür ama karın çatlaklarım var doğumdan kalan bi iki bebe daha olsun sonra lazerle tedavi ettrcm istediğim herşeyi giyiyorum bana dar bi pantolon vardı bugün genişlemiş çok sevindim, benim problemim çabuk kilo almak su içse yarayan biriyim dikkat etmek zorundayım
sen kazana düştünBizde isteruk