- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Bende merak ediyorum bugün size resimli menü paylaşacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum bugün size resimli menü paylaşacağım
20 dakika nereye yürüdün bacım çok merak ettim zahmet etmeseydün![]()
Bende kilo başına takılıyorumAfiyet olsun cnm
Benimde galiba 66 direnç kilom
65 bi görünüyo bi kayboluyo
Ama illaki kırılcak
Şunu farkettim 4 kiloda bir takılıyorum bi süre
O kadar mı zor yaaaahh kaptanım bide dinlenebilsem 2 erkek çocuk biri beş diğeri 2 yaşında bi yandan iş toplantılar ev yemek... sana söylerken bile ruhum daraldı
Afiyet olsun güzel görünüyo
Afiyet olsun kedicikGünaydın minnoş kelebeklerin![]()
Zabah tartının sabit görünmesi neticesinde bugün protein atak yapmaya karar verdim. Son kozumdu protein , zaten WC problem iyice problem büyüyecek
Eki Görüntüle 2309053
canım hastaydım o zaman zor oluyor şöyle yatsam tvnin karşısına alsam elime kumandayı birde nane limonO kadar mı zor yaaabenim de 17 ay var aralarında büyük 2 yaşın da
sahgull kaptanım menüm
Sabah
Yoğurt ve az patates
Öğlen
Tavuklu salata
Bir dilim ekmek
Akşam
Kırmızı et tandır salata
İnsanlar 10-12 veriyorVermem gereken 15-20 kg daha var, şimdiden böyleyse
![]()
Menumü yazmıcaktom amasahgull kaptanım yaz düzelır dedıgın ıcın yazıyorum cunku dıyet ıcın cok kotu Bı menu
Sabah ac karınla 1 yesıl elma
Kahvaltı
1 Ince kucuk sımıt
Menemen
Peynir zeytin sekersız cay
Ara 2 top dondurma
Aksam
Evde yaptıgım kucuk tavuk dürüm
Acı tursu
2 lt su
Yarım saat yürüyus
güzel bir konu etek elbise ve topuklu ayakkabı ve kot etekKızlar bu kiloyu falan profilinizde nası paylaşıyosunuz ?
Bu arada ne var ne yok?
Şey yapalım mı istediğin kiloya indiğinde aklında ilk hangi kıyafeti almak var gibi bişey?
Mesela var mı bi görsel içinde kalan?güzel bir konu etek elbise ve topuklu ayakkabı ve kot etek
Geçmiş olsun canım ya valla hastalık da daha zor herşey kadın içincanım hastaydım o zaman zor oluyor şöyle yatsam tvnin karşısına alsam elime kumandayı birde nane limon
Seksülü şeyler almak varKızlar bu kiloyu falan profilinizde nası paylaşıyosunuz ?
Bu arada ne var ne yok?
Şey yapalım mı istediğin kiloya indiğinde aklında ilk hangi kıyafeti almak var gibi bişey?
Kız bi alamadınSeksülü şeyler almak var![]()