- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boğazım ağrıyor
Abowww hemen çaresine bak ilerlemedenBoğazım ağrıyor![]()
Ayy keskemmAslında erken yemişsin kısırı bence erimiştir şimdiye![]()
Muz şeftali ve yoğurt canımsabah 1 muz yedim ogle 1 protein bar aksam bisey yemedim henuz midem de bulaniyo. ne yesem bilmiyorum ki![]()
Cidden de uyku bastırdı heeeeKovala misafir esne karşısında![]()
Benim yine dirençli kilodayım kaptanım
Haaahhh bi sen eksiktin kedicikBoğazım ağrıyor![]()
İnsanlar 10-12 veriyorsen 1 ayda 7 kilo verdim dememis miydin?
daha ne kadar vereceksin ki canim? yavas gitsin saglam gitsin bosver
Tavuklarınız çok güzel gözüküyor, afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 11:00
Eki Görüntüle 2308984
Akşam yemeği 17:00
Eki Görüntüle 2308985
2 lit su
Şuan maydanozlu limonlu çayımı içiyorum
Geçmiş olsun, Allah askerlik günlerini, düğünlerini sizlere göstermeyi nasip etsinSelam kızlar
Çok şükür sünneti oldu 20dk sürdü ama resmen12saat orda rezil olduk bide stresle gece hasta oldum grip gibiyim
Aman olaylıydı işte herkez benden çok yoruldu hasta ben alt tatafı çocuğa baktım onlar oturdu çok zor iş
Herkes yattı anamla oğlanı oyalıyok anam kızları uyutmak için yanlarına yattı
Ben içimden eşime kv ye sayıyom işte oğlanı uyutup sızcam kafam benden daha şişko şuan
Sonra okurum seviliyorsunuz by by
Akşamı geçiştirmişsin cnm
Yok yaw ayda 10-12 kilo olurmuİnsanlar 10-12 veriyorVermem gereken 15-20 kg daha var, şimdiden böyleyse
![]()
Tavuklarınız çok güzel gözüküyor, afiyet olsun ❤ Nasıl yaptınız ?
Iyı geceler kaptişimm bende yatıyorumYatıyorum benn açlığı unutmanın en güzel yolu uyumakk sabah görüşürüz inşallah
aslinda cok fazla yememissin. aksami kacta yedigin onemli.Menumü yazmıcaktom amasahgull kaptanım yaz düzelır dedıgın ıcın yazıyorum cunku dıyet ıcın cok kotu Bı menu
Sabah ac karınla 1 yesıl elma
Kahvaltı
1 Ince kucuk sımıt
Menemen
Peynir zeytin sekersız cay
Ara 2 top dondurma
Aksam
Evde yaptıgım kucuk tavuk dürüm
Acı tursu
2 lt su
Yarım saat yürüyus
Cok gec yemedim canım 7 ydi galıbaaslinda cok fazla yememissin. aksami kacta yedigin onemli.