• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen cnn inşallah bundan sonra çekip atıcam

Tamam bırakma sakın
Olur cnm bi yarış yaparız haftaya
Yeni üye görürsemde yönlendiririm
Bizim kızlarda arada uğrar size

Yazmadan giremezsin ki

Yaaa geçmiş olsun
Zencefil çayı yap ballı limonlu
Ya salgın iştr herkesi tutmadan gitmiycek sende atlatta , sirkeli suyla sil evi güzelce

Çok sevinirim, şimdiden teşekkürler :KK200::KK200:

Bilgiler için teşekkürler canım
İnşallah hepimiz biran önce hedefimize ulaşırız
Cnm ilk sayfada kurallarımız var okursan günlük katılım şart menü yazmak şart ben seni hiç takımda göremedim ki
Yoksa isterdik kilo vermene şahit olmayı bilgilerinden yararlanmayı
Haberim yoktu, kusura bakmayın :(

Şekersiz 3. günüm kaptişim. Pazartesi 75 i gördüm tartıda bu sabah 72.6 çıktım çok şükür :rolleyes::rolleyes: Kaçak geri döndü. :KK36::KK36:

Kaptişim bizim takım bu aralar biraz sıkıntılı. Üye eksiğim var. Destek olma ihtimalinizi var mı?
Nasıl bu kadar hızlı verdiniz ? Ben neler yapıyorum, çok az yiyorum :( Belirtmiştim yediklerimi :(

Kilo vermesi yavaşlayanlardan öneriler bekliyorum, bu kadar az yememe rağmen verdiğim kilolar bana çok az geliyor. Çevremdeki insanlar tatlılar, tuzlular yiyip yeşil çay, ödem suları içmeden tartıda aynı çıkıyorlar hatta kilo vermiş bile oluyorlar. Ben neden böyleyim ?

1A74BB2A-4E9C-4DF6-A827-0501D2695666.webp

Akşam yemeğim

Beni aranıza kabul ediyor musunuz ❤

Uyandığım zaman sirkeli su içtim. Geç uyanıyorum, biraz önce 1 küçük dilim beyaz peynir, 1 yeşil biber, pul biberli domates ve 1 küçük kepek ekmeği tükettim. Birazdan yeşil çaylarımı içmeye başlayacağım.
Tabiki cnm neden kabul etmeyelim hoşgeldin
Yemeğimi yiyip geliyorum

Kilo vermesi yavaşlayanlardan öneriler bekliyorum, bu kadar az yememe rağmen verdiğim kilolar bana çok az geliyor. Çevremdeki insanlar tatlılar, tuzlular yiyip yeşil çay, ödem suları içmeden tartıda aynı çıkıyorlar hatta kilo vermiş bile oluyorlar. Ben neden böyleyim ?
sen 1 ayda 7 kilo verdim dememis miydin?
daha ne kadar vereceksin ki canim? yavas gitsin saglam gitsin bosver

Hu huu yenmedi mi daha akşam yemekleri
Nerelerdesiniz hanımlarr
Yendi tabüüüüsüüüü
Kahvaltı
4 kayısı +yeşilçay
Öğle kahvaltısı :)
2 haşlanmış yumurta
Lor peynir
Domates salatalık
Bir kaşık haşlanmış mısır

Akşam iki kaşık bulgur pilavı
Yarım tabak kabak yemeği
Su 2,5 şuan ama 3 olur
Veee regl oldum şükür cumaya ödemeler gider inşallah

Lusi Lusi selam ben sırıtık sırık :21:
Kız valla şuanki halim çok iyi bekarlık kilo dayım belim de baya inceldi diyet yaptığımı duyanlar deli msn diyo ooo ama şöyleki azcık kilo alınca doğumdan sonra hemen sarkık yumuşak duruyo şimdi sıkılaşmaya başladım 59 da bırakmam bi aya görürüm herhalde

Yendi tabüüüüsüüüü
Kahvaltı
4 kayısı +yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
Lor peynir
Domates salatalık

Yarım tabak kabak yemeği
Su 2,5 şuan ama 3 olur
Ara da bir dibek kahvesi ve küçük kare bitter yedim 2cm kare ebatında:)))) unuttum menü yazarken

Yendi tabüüüüsüüüü
Kahvaltı
4 kayısı +yeşilçay
2 haşlanmış yumurta
Lor peynir
Domates salatalık

Yarım tabak kabak yemeği
Su 2,5 şuan ama 3 olur

Afiyet olsunnnn

Lusi Lusi selam ben sırıtık sırık :21:
Kız valla şuanki halim çok iyi bekarlık kilo dayım belim de baya inceldi diyet yaptığımı duyanlar deli msn diyo ooo ama şöyleki azcık kilo alınca doğumdan sonra hemen sarkık yumuşak duruyo şimdi sıkılaşmaya başladım 59 da bırakmam bi aya görürüm herhalde
Zalımın gızı foto at gözümüz gönlümüz açılsın :KK53: :KK68:

Back