- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Yimeeeeben cok fenayim. kendimi 78 kiloyken bile bu kadar hantal hissetmiyordum sanirim surekli alip verdigim icin vucudum cividi.
aynadaki halimden hic memnun degilim. yine de yiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yimeeeeben cok fenayim. kendimi 78 kiloyken bile bu kadar hantal hissetmiyordum sanirim surekli alip verdigim icin vucudum cividi.
aynadaki halimden hic memnun degilim. yine de yiyorum![]()
He vallaa canım zoppa ıstıyorcanın zoppa istiyor
kalk bi spor neyin yap kendine gelirsin birlikteyiz artık şişkoluğu unutacak fit kelebek olcaksın![]()
Tabıkı kendı saglıgım ıcın en azından verecegımeşin arkadaşın o bu şu için değil kendimiz ve sağlıklı olmak için kilo veriyoruz en önemli varlık kendimiziz altın ana kural bebişim bu![]()
Ayy cok cok gecmıs olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahSlm hatunlar
Sabah gözümüzü açıp soluğu hastanede aldık
Çocuklar ve ben gribiz
Gece çok ağladılar![]()
Vayy vayy vayy harıka gorunuyorsun canımmmmBugün elbise aldım normal boyutlara geldiğim için pek neşeliyim lakin 10 kilo daha vereceuum, ahaaa buraya yazıyorum![]()
Eki Görüntüle 2308572
Masallah sana canım ınsallah devamını da getırecegıne emınımmCanım önce isteyeceksin
Istek yoksa asla olmaz
Zayifliycam diyeceksin
Sağol kuzum
Afiyet olsun kaptanim
Canım veremeyecek olsam ben veremezdim 123 le doğuma gittim 115 le eve geldim
109 a düştüm tekrar 112 kilo oldum
Biraz verdim 109 la buraya başladım ve şuan 83 lerdeyim
Iste ve
Yaaa masallah supersın canım azmin sonu zaferBeni unuttunuz galibaBu hafta sonu tam 1 ay olacak ve ben 7 kilo verdim ❤ Hiçbir kaçamak olmadan ve tabii ki sporla
![]()
Hafızalarda kalacak kadar durmadın ki burdaBeni unuttunuz galibaBu hafta sonu tam 1 ay olacak ve ben 7 kilo verdim ❤ Hiçbir kaçamak olmadan ve tabii ki sporla
![]()
Afiyet olsun cnmgünaydınnn bugün benim iç,in yogun bi gün dosyalar komisyonlar vs vs
dünkü menüm
1 siyez krep
1.5 yumurtalı omlet
domates salatalık
şekersiz bitter çiko
10 kadar leblebi
akşam
yogurtlu kabak sote
sahgull
Lusi 30dk eliptik
Canim cocuklarim
Beni unuttunuz galibaBu hafta sonu tam 1 ay olacak ve ben 7 kilo verdim ❤ Hiçbir kaçamak olmadan ve tabii ki sporla
![]()
Bilgiler için teşekkürler canımOnlarca diyetisyene gitmiş biri olarak ve deneyerek kilo vermesi duranlara nacizane önerim:
Kahvaltı => 1 dilim kepek/çavdar/tam buğday vs. ekmek + 1 dilim peynir + Sınırsız sevdiğiniz salatalar ( Yağsız ve bol pul biberli)
Akşam => 250 gram suda haşlanmış tavuk göğsü ( Pul biber ve karabiberli ) + 1 büyük bardak ayran ( İçine keten tohumu katılarak içiliyor ) + Sınırsız sevdiğiniz salatalar ( Yağsız ve pul biberli )
Akşam Ara Öğünü => 1 bardak yarım yağlı süt ( Tarçınlı )
Günde 2,5 - 3 L su
Her sabah elma sirkeli suyla güne başlamak
Günde 2-3 yeşil çay + Form çayı
Tüm öğünler bittiği zaman, acıkmışken haşlanmış limon kürü
Günde şekersiz 1-2 Türk Kahvesi
Haftada en az 1 saat yürüyüş ( Vücudumuzda sarkma ya da çatlak oluşmaması için )
Bu listeyle çok aç kalırsanız öğle 1 çorba ya da haşlanmış patates yiyebilirsiniz.
Bu liste detoks listesidir, sürekli uygulanamaz sadece kilo vermemiz durakladığı zaman.
Yağınızın çok olduğu bölgelerinize sarkma olmaması için yürüyüşten sonra duş aldığınız vücudunuza bebek yağı, nemlendirici krem vs. sürebilirsiniz.
Diyet yapmama rağmen haftada 1 kilo verdiğim için araştırmalarım sonucu şu anda böyle bir liste uyguluyorum ve sonuçları fark ediliyor.
Herkesin kendi fikri ben sadece yardımcı olmak istedim ☺ İnşallah bu kilolarımız hızlı ve kalıcı bir şekilde gider ve bir daha geri gelmez.
![]()
Afiyet olsun kedicik çok güzel
patron kolay gelsinGünaydınnnn
Ohh evimdeyim
Biraz ortalığı toparlayıp halıları makinaya atıcam
Sonra kahvaltımı hazırlarım
11 gibi kahvaltı yapıcam
İf e başladım
2 gün temizlik yapıcam kızlar
Bugün toparlama çekmece dolaplar hallederim yarında sil süpür ser yaparım
Bide kendime ödem suyu hazırlıyım
Hadi canlanın cumaya az kaldı
Kolay gelsin kaptanimGünaydınnnn
Ohh evimdeyim
Biraz ortalığı toparlayıp halıları makinaya atıcam
Sonra kahvaltımı hazırlarım
11 gibi kahvaltı yapıcam
İf e başladım
2 gün temizlik yapıcam kızlar
Bugün toparlama çekmece dolaplar hallederim yarında sil süpür ser yaparım
Bide kendime ödem suyu hazırlıyım
Hadi canlanın cumaya az kaldı
Simide başlayıp çeyrek de nasıl kaldın anacım sırrrı neyse bize de ver
Ben bi ısırsam bi lokma tadına baksam devamı gelir diye yemiyorum bir şey, kaçamak yapmıyorsam nedeni budur![]()
Haftaya bime güzel şeyler geliyor kızlar
Karabuğday
Kinoa
Siyez bulguru
Teff tohumu( bunu çok duydum deniycem)
Vs vs
Ayrıca şekersiz fındık ezmesi
Plates topu
Falan
Alın eksiklerinizi
Ben onu bile kendimiz çekirdek aile kutluyoruz bi dünya masraf yapıp onca insanı toplayamam bi kere yaptım büyük kıza ilk doğum gününde 1kare foto yok hizmet etmekten
Afiyet olsun
200 squat nedir günde 50 yapıyom ertesi gün ağrıdan ölüyom
Evet cnm geliyorÇeyrek simit kaldığı için yani kalan olduğu için öyle olabildi
Aslında küçük pilates topuna ihtiyacım var gelecek mi ki
Squat beni zorlamıyo yaa alışmışım ama lunge daha etkili onda da ben pert oluyorum..
Ben de doğumgünlerini artık dışarda kutluyorum ayy yoksa hizmet etmekten hiç bişe anlamıyosun..
Ben de boğazımı tutamadım
O yüzden akşam yemeği erken oldu
Kahvalti(12:00)
Tavada yumurta
2dilim tb ekmegi
Biraz peynir
Domates
Çay
Öğle/aksam(15:00)
8 kaşık kısır
Marul
Şimdi de yeşil çay içicem
Acikirsam da ayrana talim
sahgull
ekmek yok mu ekmek.
Menüm
Sabah yoğurt diyetine başladım ama akşam bıraktım
Saat 14:30 bir kase yoğurt
15:30 salatalık
16 civarı şeftali
17:20
2 kaşık Bulgur pilavi
Yarım tabak kabak yemeği
Yeşil çay +3 litre su
Şimdilik 5000 adım ama bi saate yürüyüşe çıkcaz sen 10000 yaz kedicik vazgeçmeddn farz olsn diyesahgull
Lusi