• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de işleri hallettim herüf kişisi gene bana iş çıkardı yav süt getirmiş kaynatıyorum şimdi :KK51: bi de köy yumurtası getirmiş ben de almıştım zaten hayvansaldan uzak duracam ya gelir beni bulur :KK70:

Pilates yapamadım ama 200 squat ve 100 mekiğim var bi de 6000 adım @kedilov valla oglen özellikle yürüdüm

Menü de şöyle oldu; sahgull sahgull

Kahvaltı 08.00
Çeyrek simit ( normalde if yapacaktim ama hacemat heralde aciktirdi )

Ogle 13.00
Yumurtasız menemen
Köz kapya biber
2 dilim ekmek

Akşam 18.45
Bulgur pilavı, salata

3 lt de en az suyum vardır..
Simide başlayıp çeyrek de nasıl kaldın anacım sırrrı neyse bize de ver :KK53:
Ben bi ısırsam bi lokma tadına baksam devamı gelir diye yemiyorum bir şey, kaçamak yapmıyorsam nedeni budur:KK70:

Elmalı kurabiye olmamışş
Onun dışında güzel

Bi ödem çayı yap cnm
Bide saf protein beslen
Biliyorum yorgunsun ama artıları gönder en azından

Harika maşallah

Biraz karbonhidratlı olmus
Sebzede mi yasak
Bencede olmamış o elmalı kurabiyeyi yerken ben bende değildim :confused:

Haftaya bime güzel şeyler geliyor kızlar
Karabuğday
Kinoa
Siyez bulguru
Teff tohumu( bunu çok duydum deniycem)
Vs vs

Alın eksiklerinizi
Önemli bir detay canım menşei Türkiye olanları tüketin deniliyor Rusya vs o taraflardan gelenlerde kanserojen var diye duydum.. Ben Türkiye de üretilenlerden sipariş vermiştim geçen. Doğruluk payı nedir bilmiyorum

Deme yav kıyamam ne çilemiz varmış anam yav benimki de ateşleniyor 38 değil ama sıcaklıyorr keyifsiz hastalık geçti etti iyileşti derken yine hasta :KK14:
Akşam aç değildim aslında belki normal zamanda kahve içer geçerdim ama eve pizza söyledik büyük imtihan verdim sorma en iyisi güzel bir şeyler yemekti
Canım tost çekiyor ama ya da yumurtaya ekmek gömmek tavuk dürüm gibi.şuan durakladım biraz kilo gitmiyor zırtalırsam modum düşer diyete dönmem güçleşir kendime güüvenim azalır 62 görünce iki tane sucuklu kaşarlı tost yiyecem allahııımmm nooolluuurrr :kk77::KK68:
:( sendeki azmin ceyregi olaydi

7645189E-B3CA-4896-B16A-E1DCD5EC1C47.webp

Şişko mutlu olan buyursun yesin ben bu halimle barışık değilim anacım napem kilo vermek ve zayıf kalmak zorundayım. Ben 38 bedenim göbek 40 - 42 beden nasıl yiyeyim sen söyle
ben cok fenayim. kendimi 78 kiloyken bile bu kadar hantal hissetmiyordum sanirim surekli alip verdigim icin vucudum cividi.
aynadaki halimden hic memnun degilim. yine de yiyorum :(

Back
X