• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir de sey sorcaktmm diyetarkadasima ben bu leslie yi aerobic olarak mi fireym hizli tempo yuruyus mu acabaa :)

Slm güzelllerrr ben geldimmmmm:3::3::16::16::16:

Öncelikle şunu söylemeliyimki sizleri çokkkk özledimmmm her ne kadar çok istesemde teyzem üzgünken ve kuzenim hastahanadeyken pc dokunmak gelmedi içimden ne olur affedin neyseki bugün kuzenimi ziyarete gittik 1 hafta olmuştu yatalı çok şükür toparlanmış dr u bir süre daha kalacağını söyledi yeter ki iyileşsin teyzemde denizliye döndü haftaya tekrar gelecek ben de hemen bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk tşk ederim :38::38::38: sizler nasılsınız geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedim :26: diyetimi bozmadım zaten hiç yemek yiyesimiz gelmiyordu fakat sporu bu hafta biraz aksattım en kısa sürede sporuma başlayacağım tekrar yaza az kaldı hızlanmamız lazım
Hoşgeldin canım çok sevindim güzel haberlerine:)

İstediğini diyebilirsin canım hanım deme abla de ateş de nasil istersen
Zor olmadı mı dil yemekler falan gerçi orası nasil biryer hiç bilmiyorum

Müslüman oldukları için haram helal derdi yok, bir de bizden çok uzak değil mutfakları.. Türk restoranları var :) en iyi restoranlar Türklerin hatta.. O yüzden özlediğim pek bir şey olmadı çokşükür..onun dışında herşey var burada Tropikal meyveden hurmaya herşey.. Tüketim toplumu tam.. Paraları var ve tembeller.. Herşeyin hazırını istiyorlar, kabak içi oyulmuş, peynir rendelenmiş satılıyor mesela :)) bizim gelişimiz mecburiyet.. Olumsuz şeyler de var ama yine çokşükür halimize.. Aslında blogum var benim :) buraları anlatıyorum ama adres paylaşabilir miyiz bilmiyorum burada izin var mı?

kızlar naptınız öyle yarıya kadar okuyabıldım geçmişi:30:
kurstan geldim yemeğimi yedim bir üşüme geldi anlatamam çektim battaniyeyi kafama uyumusum şimdi dayak yemiş gibiyim heryerım uyusmus:37:

yarında evimi silip süpürücem bu hafta elimi süremedim, inşallah tam gaz devam sonra:10:

komşu olmaması kötü ben misafir geldimi cıslar artınca hemen dağıtırım yada abime postalarım valla bu akşam nasıl bitecek ayferim 15 dilim diyosun enişte ve kaynının şekeri fırlar kesin:39::39:
Varda canim cok samimi degiliz ben calisstigim icin
Suan onumdee mozaik pasta yiyorlArr ama ben olmazzz dedimm :)))
Aferin kiz yeme zaten :16:
Hoşgeldin canım çok sevindim güzel haberlerine:)

Müslüman oldukları için haram helal derdi yok, bir de bizden çok uzak değil mutfakları.. Türk restoranları var :) en iyi restoranlar Türklerin hatta.. O yüzden özlediğim pek bir şey olmadı çokşükür..onun dışında herşey var burada Tropikal meyveden hurmaya herşey.. Tüketim toplumu tam.. Paraları var ve tembeller.. Herşeyin hazırını istiyorlar, kabak içi oyulmuş, peynir rendelenmiş satılıyor mesela :)) bizim gelişimiz mecburiyet.. Olumsuz şeyler de var ama yine çokşükür halimize.. Aslında blogum var benim :) buraları anlatıyorum ama adres paylaşabilir miyiz bilmiyorum burada izin var mı?
Canim paylas sulede bligunun adresini vermisti bisi olmaz ki hem blogunun takipcisi oluruz :16:

13 Mart Menüm:
Sabah:
1 pors baharatlı omlet
biraz peynir biber
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay

Öğlen:
1 kase köy-erişte çorbası
3-4 yk türlü
1 şekerli Türk kahvesi

Ara:
1 kase portakal-elma doğradığım yoğurt

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yumurtalı ıspanak
1 çatal da kavrulmuş et aldım canım çekti :) bir sürü yemek vardı zaten misafir için ama benn yemedm ve tabi mozaik de yemedm kii aşırıı severmm;)

1 kupa elma kromlu yeşil çay

Su:2 lt yi geçiyor..

13 Mart Menüm:
Sabah:
1 pors baharatlı omlet
biraz peynir biber
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay

Öğlen:
3-4 yk türlü
1 şekerli Türk kahvesi

Ara:

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yumurtalı ıspanak
1 çatal da kavrulmuş et aldım canım çekti :) bir sürü yemek vardı zaten misafir için ama benn yemedm ve tabi mozaik de yemedm kii aşırıı severmm;)

gayet güzel canım bravo mozaikte yenmemiş :46:

hemen bakıyorum canım
:10:

ben beğendim anlatım tarzınada bayıldım .

İlk Kadın Diplomat buda tarihe böyle geçsin :16: bluecum hikayelerinin daha doğrusu yaşanmışlıklarının devamı gelsin canım :16:

ıyıaksamlar gencler men+umu yazayım hemen
sabah 1kayısı kurusu
kahvaltı 2 dılım kepek 1yumurta yesıllık 3 zeytın,peynır kıbrıtkutusu kadar 1ç.k tereyag,1ç.k bal
ogle corba yarım tabak barbunya yogurt domates
aksam 2 kasık kavurma bır dılım ekmek 3 kasık kadar kurupatlıcan yogurtlu
ara bır avıctan az kuruyemıs
su 2lt, 2 bardak yesıl cay

Suan onumdee mozaik pasta yiyorlArr ama ben olmazzz dedimm :)))
tebrık ederım canım bende dondurma ve lokuma hayır dedım
Bir de sey sorcaktmm diyetarkadasima ben bu leslie yi aerobic olarak mi fireym hizli tempo yuruyus mu acabaa :)
hızlı yuruyus dahauygun olur
kızlar naptınız öyle yarıya kadar okuyabıldım geçmişi:30:
kurstan geldim yemeğimi yedim bir üşüme geldi anlatamam çektim battaniyeyi kafama uyumusum şimdi dayak yemiş gibiyim heryerım uyusmus:37:

yarında evimi silip süpürücem bu hafta elimi süremedim, inşallah tam gaz devam sonra:10:
dıyet nasıl bacım aman hasta olma
13 Mart Menüm:
Sabah:
1 pors baharatlı omlet
biraz peynir biber
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay

Öğlen:
3-4 yk türlü
1 şekerli Türk kahvesi

Ara:

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yumurtalı ıspanak

:nazar::nazar::nazar::nazar:

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull:(69, 1/ / /% )
Sweetdimple:(71.9 / / /% )
pegasus07:(66,4/ / /% )
izne ayrıldı
kelebekolacam :(80, 3/ / /% )
Sevilay80:(68,8/ / /% )
erigim:(64, 7/ / /% )
mrv5534: (63,1/ / /% )
ayulduzz (72,0/ / /% )
kelebek.hill (64,7/ / /% )
bluebootle(57,7/ / /% )
gzde93 (57,9/ / /% )
atessn(93,5/ / /% )
yeni üye hedef kilosu: 68

3. Takim Ortalaması :%

Kizlar evde 15 dilim tatli kaldi hergun iskence gibi tabak hazırlıyorum kocama valla bi tepsi tatli alip gelirse boyke olur her sabah yemin ediyorum evw gelince tatli yemiycem diye malum benim tatli askim aksam saatlerinde tutuyor sabahtan yeminle kurtariyorum :8:
kahramansın sen bacım her yıgıdın harcı degılsır bu nefıs mucadelesı

kolay kolay fırına balık attım bide salata yaptımmı tamamdır hadi hepiniz buyrun bize akşama :56: balık üstüne bir parçacıkjta helva var hem:21:
ben sadece helvayı alsam ablamm
Slm güzelllerrr ben geldimmmmm:3::3::16::16::16:

Öncelikle şunu söylemeliyimki sizleri çokkkk özledimmmm her ne kadar çok istesemde teyzem üzgünken ve kuzenim hastahanadeyken pc dokunmak gelmedi içimden ne olur affedin neyseki bugün kuzenimi ziyarete gittik 1 hafta olmuştu yatalı çok şükür toparlanmış dr u bir süre daha kalacağını söyledi yeter ki iyileşsin teyzemde denizliye döndü haftaya tekrar gelecek ben de hemen bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim geçmiş olsun dilekleriniz için çokkk tşk ederim :38::38::38: sizler nasılsınız geçmişin neresinden başlayacağımı bilemedim :26: diyetimi bozmadım zaten hiç yemek yiyesimiz gelmiyordu fakat sporu bu hafta biraz aksattım en kısa sürede sporuma başlayacağım tekrar yaza az kaldı hızlanmamız lazım

canım ablam gelmıs hosgelmıs ay cok sevındım ıyı olmasına kuzenın Allahım dahada ıyı etsın insallah.ablam sen gıdelı neler olmadıkı cadı ayferın elınde cekmedıgımız ıskence kalmadı kılo veremezsek kulaklarımızdan tavana asacakmıs :1::1:

sabah:
1dilim ananas
1 kase yogurt
2ceviz
1 tk çörek otu
2yk yulaf

ara:kahve
1 yada 2 gün kurusu 3-4 fındık(net hatırlmaıyorum)

öğle:1,5 salatalık dere otu ve tereden yapılmıs 1 kase cacık

ara:komsular toplanmıs ona gittim.toplasan avuc içi kadar hamur işi diyelim oda cocuklardan kalma 2-3 minicik parca tursu yedim.

akşam:
2 kabak,biraz peynir dere otundan yapımıs yemegi yogurt ve turp otuyla yedim.

peynir biraz tuzluymus ev yapımıydı umarımödem yapmaz.

sıvı:2ltyi aşan su
2 kocaman kupa yeşil çay.

kızlarrr bi mutluyum bi mutluyum sormayııınnn
aşağı indim ne yemek var diye, karnı bahar varmış fırındaaaa yanındada yoğurtttt.. kıymalı ve peynirli börekte yapıyolarmış ama ben yemiycem tabikiii

boool boooooll karnıbahar + yoğurt tamamdırr . nasıl mutlu oldum sormayınn :9:
akşamda hafif şeyler yedim mi tamamdıırr. mesela kabağı rendeleyip teflon tavada biraz su koyup çekene kadar pişiriyorum sonra yoğrt kara biber pul biber ekliyorum bi zamanlar favorimdi yine ondan yapıcam. hem kalorisiz hem tadı güzel oluyo mmmmm ağzım sulandıı :56: :1:
ay biz bu kadar saglıklı seylerı severken nasıl kılo aldık ya bende bayılıyorum onlara
Dün menüm
Yumurta peynir bir dilim kepek ekmek

Süt

Salata yoğurt

3tane kayısı
Sekersin turk kahvesi

2parca bonfile ızgara
Salata

1havuc

2ltsu
İp atlama ve yanlara egilme

ablacım ozellıkle senın kac kılo verdıgını merak edıyorum bu hafta cok ıradelı bı menun vardı

sabah:
1dilim ananas
1 kase yogurt
2ceviz
1 tk çörek otu
2yk yulaf

ara:komsular toplanmıs ona gittim.toplasan avuc içi kadar hamur işi diyelim oda cocuklardan kalma 2-3 minicik parca tursu yedim.

akşam:

yarın salıyacaz buraları bakalım hayırlısı:51:

kahramansın sen bacım her yıgıdın harcı degılsır bu nefıs mucadelesı

ben sadece helvayı alsam ablamm

canım ablam gelmıs hosgelmıs ay cok sevındım ıyı olmasına kuzenın Allahım dahada ıyı etsın insallah.ablam sen gıdelı neler olmadıkı cadı ayferın elınde cekmedıgımız ıskence kalmadı kılo veremezsek kulaklarımızdan tavana asacakmıs :1::1:
:60::60:
sabah:
1dilim ananas
1 kase yogurt
2ceviz
1 tk çörek otu
2yk yulaf

akşam:

oo valla bu haftanın hakkını verdin canım :38:
ıyıaksamlar gencler men+umu yazayım hemen
sabah 1kayısı kurusu
kahvaltı 2 dılım kepek 1yumurta yesıllık 3 zeytın,peynır kıbrıtkutusu kadar 1ç.k tereyag,1ç.k bal
ogle corba yarım tabak barbunya yogurt domates
aksam 2 kasık kavurma bır dılım ekmek 3 kasık kadar kurupatlıcan yogurtlu
ara bır avıctan az kuruyemıs
su 2lt, 2 bardak yesıl cay

güzel bacım sendeki şu çk bal ve çk tereyag gözüme batmıyor benim eltim de tüm diyetlerinde haddini aşmadan yedi korumada da hiç sorun yaşamadı ama bak ben herşeyi kesip verdim ve geri aldım :53:

bugun ki yogunlukta bi türlü kafayı toparlayamadım ama ;

351. etapta izne ayrıldınız
352. hafta 1 hafta
353. hafta 2 hafta
bu durumda 353 de siz de dönmek istiyorsanız bildirim yapacaksınız Şulenin kilosu ikiye Tuğba bildirimsiz ayrıldığı için 3 e bölünecek

yani cumadan itibaren eskisi gibi aktif olursanız bizde mutlu oluruz dimi 3. Mıntıka
:52:

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull:(69, 1/ / /% )
Sweetdimple:(71.9 / / /% )
pegasus07:(66,4/ / /% )
izne ayrıldı
kelebekolacam :(80, 3/ / /% )
Sevilay80:(68,8/ / /% )
erigim:(64, 7/ / /% )
mrv5534: (63,1/ / /% )
ayulduzz (72,0/ / /% )
kelebek.hill (64,7/ / /% )